Fashion

Maternity Style

Written by Cvety

Зимата определено не е най-приятното нещо, ако си бременна. Особено в периода, в който започва да нараства корема и е нужно да се купуват нови дрехи. Някак ти се иска да е пролет, за да си купиш повече рокли, но уви, снегът се завръща и вече ти е още по-трудно да си закопчаеш палтото… Струва ли ви се познато? Тези, които са били, или са бременни в този период, ще ме разберат със сигурност.

Започнах малко по малко да взимам някакви дрехи още преди голямото натрупване на килограми, точно защото си знаех, че в един момент ще започне всичко да става с бързината на седмици. Да не кажа дни. Клиновете са нещо, без което нито една бременна жена не може. Видите ли – купувайте. Просто наистина няма по-удобно нещо от клина за бременни. Останах доволна от тези на Lidl както и на H&M. Все пак имайте предвид , че това са дрехи, които се носят само през определен период. Не виждам смисъл да се влагат излишни средства в конкретната категория дрехи.

аутфит: дънки за бременни H&M, тениска Ralph Lauren, сако Mango, шапка Ralph Lauren, чанта Kate Spade NY, обувки Prada, очила Tom Ford

Второто нещо, което купих са дънките за бременни. Признавам мислех си, че няма да стигна дотам. Но през зимата ми е трудно да излизам с клин, а и доста студено. Пробвах го – не става.. Дънките също си взех от H&M, останах много доволна и от двата чифта – slim и wide leg. Слава богу вдигнах само с един размер дрехите и силно се надявам това да остане така и до края на бременността.

Връхните ми дрехи все още ми стават и на този етап (26 г.с.) не съм взимала нещо по-специално. Да, вече трудно си закопчавам палтата, но пък някои oversize са си супер, дори в размер S.

аутфит: дънки за бременни H&M, пуловер Massimo Dutti, елек Mango, шапка Gucci, чанта Karl Lagerfeld , обувки Hogl shoes, очила Dior;

Роклите, които нямат колан все още ми стават и честно да ви кажа нямам търпение вече да сменя на пролетна вълна. Търся дори да допълня с някоя и друга цветна рокля, която смятам, че ще мога да нося и след това. Тук вмятам за чорапогащниците за бременни, които си взех от Lidl и са наистина супер. Препоръчвам също с две ръце, ако видите.

аутфит: рокля Ralph Lauren, палто Massimo Dutti, чорапогащник за бременни Lidl, обувки Hogl shoes, шапка Scotch & Soda, очила Gucci;

Бельото и домашните дрехи купувам изцяло от Oysho. Обожавам дрехите там, никога не са ме  разочаровали. Взех си комплекти, гащеризони, нощници, пижами, пуловери, общо взето всичко, с което се движа из вкъщи последните месеци е от там. Чудех се дали да не изпробвам и някой от техните клинове за бременни, но там с клиновете съм свикнала да меря на място, тъй като не се разбираме много с номерацията им. Та на този етап съм на изчакване, но супер много неща ми допаднаха от новата колекция и ще си взема със сигурност.

аутфит: поло Benetton, дънки Scotch & Soda;

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment