Beauty

Are You Seeing Blue?

Written by Cvety

Здравейте, приятели! Днес ще ви разкажа за един нов продукт, който използвам от известно време. Преди да започна да ви говоря колко е добър и срещу какво се бори, бих искала да споделя какви проблеми имах напоследък и защо реших, че е време за нова грижа. Не съм маниак на тема козметика, обичам качеството и често залагам на брандове, които са добре разпознаваеми за мен и често използвам. Не веднъж съм споделяла с вас колко харесвам продуктите на Estée Lauder. Мога да кажа, че рядко има нов продукт на бранда, за който да не съм се поинтересувала, и който да не съм пробвала. Това, което най-много ме привлича е концепцията и качеството на Estée Lauder. И до този момент не е имало продукт, който да ме разочарова. А кожата ми е доста чувствителна.

Нека мина и към проблема, който имам от известно време. Часовете ми пред лаптопа и телефона се увеличиха двойно през последните няколко месеца и наистина в края на работния ден просто ми се иска да изключа всичко и да спра да се занимавам. Но за съжаление това не се получава, защото телефонът е в ръката ми до самото лягане. Не знам пристрастеност ли е, при вас как е, но аз съм така… Ежедневието ми се промени до такава степен, че все едно не мога да живея без телефон. Наблюдавайки и всички останали – говорещи нон стоп, чатещи или заровени в социалните мрежи, осъзнавам и дори виждам вредата от този начин на живот. С годините забелязах как се променя кожата ми и то най-вече на местата, които се влияят от мимиките. Знам, че е нормално, ама коя ли жена го приема спокойно… Има си обаче и хубавите страни това да живееш в 21 век. Козметиката и технологиите са стигнали до доста голямо развитие. Така че на пазара има много продукти, които помагат освен срещу годините и срещу вредите от околоната среда и начина на живот. От известно време разчитам на възстановяването и грижата през нощта. Използвам серум и дори вече привършвам поредна опаковка от Advanced Night Repair на Estée Lauder. В интерес на истината бях малко немърлива относно околоочната грижа. Все си казвам – еее на 20 да слагаш околоочен крем… Да, ама от доста време вече не съм на 20. И всяка една година си личи, колкото по-рано започнеш да го осъзнаваш и да се грижиш, толкова по-добре. Стигнах до извода, че е време да се използва някакъв продукт и в тази зона.

Ето защо реших да пробвам новият околоочен крем Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex*, който е с подобрена формула, която има за цел да възстанови кожата от видимите действия на съвременните вредни фактори и синята светлина. Не бях изненадана като чух за тези действия, защото от доста време знам за вредите от синята светлина и то не само на кожата, а и на здравето като цяло. Estée Lauder Research демонстрира за пръв път, че излагането на синя светлина през нощта нарушава синхрона на естествения циркаден ритъм в кожните клетки, което може да доведе до повишаване на признаците на стареене. Какво ще рече синя светлина, може би вече се досещате – светлината от екраните на смарт устройствата. Как влияе тя? Дава сигнал на клетките, че е ден и че трябва да останем будни, което нарушава естествения нощен ритъм на кожните клетки. А спре ли това възстановяване на клетките през ноща се повишава риска от преждевременно стареене на кожата. Предвид това, че кожата около очите е 40% по-тънка от останалата, там следва признаците да са и най-видими.

Тук идва и новата формула създадена отEstée Lauder в околоочния крем Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery.

24-часова влага с ултра хидратираща формула, включваща хиалуронова киселина, патентована ChronoluxCB™ технология, която подпомага собствената нощна синхронизация и пречистване на кожата, нова по-концентрирана овлажняваща технология и защита от замърсяванията. Като имаме защита, освен от синя светлина през нощта, и от UV лъчите през деня.

При мен резултатите са видими, защото последните дни имах проблеми със съня и доста ми се бяха увеличили тъмните кръгове и подпухналостта под очите. Сега определено кожата изглежда по-здрава и мека. Вече вярвам, че грижата за околоочния контур е водеща за добре изглеждаща и поддържана визия като цяло.

*ad

photography & video Venzi Kalbanov

cvetybaby signature

About the author

Cvety

1 Comment

Leave a Comment