Beauty

Prevent Pregnancy Stretch Marks

Written by Cvety

Време е да споделя продуктите, които използвам за борба срещу стриите по време на бременността. Може би по снимките ще забележите, че те наистина са използвани и това ми беше целта. Използвам ги вече от три месеца и исках да добия истинска представа, за да мога да споделя впечатленията си. Предвид това, че пазара ни залива с продукти за този период, много е важно да не харчите излишни пари за неща, които изобщо не работят. Освен пари, губите време, в което да се борите със сухата кожата, разтягане и получаване на стрии. Признавам си, след като разбрах, че съм бременна – започнах веднага да купувам разни продукти и да се мажа, но някои от тях сe оказаха меко казано неприятни – тежка миризма, неприятна текстура, трудно или невъзможно попиване в кожата. Та съветът ми е, не си правете експерименти, по-добре инвестирайте по-голяма сума пари в нещо, което наистина работи, отколкото да загуби време и така или иначе да похарчите въпросната сума, но без никакъв резултат.

Използвам два продукта в комбинация на Clarins. Всъщност ми бяха препоръчани от близък приятел, а след това ги получих като подарък. Ще разкажа за всеки един поотделно, но е хубаво, ако решите да им се доверите да ги използвате заедно.

Най- продаваното стягащо масло за тяло на Clarins със 100% чисти и мощни растителни екстракти, включително розмарин, здравец и мента. Формула, която спомага за стягане, тонизиране и подобряване еластичността на кожата и изглаждане на стриите. Лешниково масло заключва влагата и оставя кожата мека, сатенено гладка и еластична.

Кожата е подготвена да посрещне страничните ефекти от промените в теглото и разтягането. Tonic Body Treatment Oil има ефективно действие за заличаване на стриите. Ароматични растителни съставки осигуряват цялостно усещане за релаксация и well-being.

Препоръчително е да го използвате по време на бременност и спазване на диети. Подходящо за всеки тип кожа.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество на влажна кожа- върху цялото тяло или се концентрирайте върху проблемните зони. Нежно масажирайте и по желание завършете с хладен душ. За още по-добър ефект използвайте ексфолиант веднъж седмично. Препоръчва се използването по време на бременност.

BODY PARTNER

Eкспертна грижа срещу стрии, която има превантивно и коригиращо действие и едновременно с това придава комфорт на кожата. Body Partner е създаден за всички, които искат да избегнат появата на стрии причинена от вариации в теглото, особено по време на и след бременност. Неговата формула, черпеща сила от растенията, работи върху еластичността, стегнатостта на кожата и зачервяванията. Тя е комбинация от активни съставки: органичен зелен банан и азиатикоцид от центела азиатика, които подобряват еластичността и стегнатостта и успокояват кожата. Независимо дали са нови или стари, намалява стриите в четирете им измерения: ширина, дължина, дълбочина и цвят.

Начин на употреба:

За най-добри резултати използвайте метода за нанасяне и масаж, създаден от Clarins. Нанесете с кръгообразни движения върху бедрата, хълбоците, корема и бюста:

  1. Затоплете продукта в дланите си до телесна температура, за да може да се възприеме от кожата мигновено.
  2.  Поставете ръцете си под формата на триъгълник върху корема. Започнете да ги движите от горе надолу и обратно, без да ги отделяте от кожата. Продължете с движенията върху целия корем и в областта на пъпа.
  3. Разнесете върху кожата с изглаждащи движения, използвайки лявата си ръка- започнете от подмишницата и продължете към средата на дясната гърда. Повторете същото движение с дясната ръка в лявата част на бюста.

*in collaboration with Cosmetic Plus Bulgaria

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment