Beauty

Boho Hair

Written by Cvety

bg Здравейте, приятели! Днес ще ви разкажа как се грижа за косата си, когато съм на море. Преди няколко дни се завърнах от Испания, а там все още си е горещо лято и нямаше как да пропусна всички свои ритуали за здрава кожа и коса. За мое голямо щастие Double Elexir Total Repair 5 на Elseve пристигна точно на време и имах възможност да го тествам на правилното място. Както знаем, морската вода и особено слънцето доста изтощават косата и много по-лесно се накъсва и започва да цъфти. А да не говорим, че и цвета изсветлява. Бях изключително впечатлена от това, че този продукт е двуфазен. Обожавам такива продукти и никога не съм била разочарована от тях. Много лесен за употреба и определено идеален избор за подхранване.

bg Ето и няколко идеи как да го използвате:

  1. Идеален продукт за ежедневна употреба, ако видите, че косата ви е суха, просто впръскайте.
  2.  Разклатете добре, за да активирате двуфазната формула!
  3. Лично аз впръсквам по цялата коса. Хубаво е да впръскате в основата и да масажирате за стимулиране на микро циркулацията.
  4. Спокойно може да го използвате както на суха, така и на мокра коса.
  5. Няма нужда от изплакване и е в пъти по-добър от сухите шампоани, от които изобщо не съм доволна.
  6. Винаги слагах преди излагане на слънце, тъй като защитава от UV лъчите, не омазнява и не сляга прическата.
  7. Изключително лека формула и удобна опаковка, както за пътуване, така и за използване.

bg Много харесвам пуснатите вълнисти коси на момичетата по плажа и на снимките в Инстаграм. За това реших, че е време и аз да си направя една такава бохо прическа. Става изключително лесно. Няколко часа преди излизане, накъдрих косата си с преса. Оставих я известно време така – без нанасяне на никакви продукти, за да придобие по-естествен вид. Малко преди да изляза, впръсках Elseve Double Elexir Total Repair 5, добавих аксесоар за повода + една свежа татуировка. Винаги избирам аксесоари от SIX, тъй като там мога да намеря абсолютно всичко, което търся в крак с постоянно променящите се модни тенденции.  И сме готови за плаж :))

bikini bra H&M, bikini bottom Victoria’s Secret, sarong H&M, hair accessory SIX, choker & tatt SIX, sunnies Chopard;

bg P.S. Ако и вие имате някаква креативна идея и обичате да се грижите за косата си. Може да я снимате, опишете кога и къде използвате вашият Elseve Еxpress Regenerator и спечелете подаръчен комплект. Повече за инициативата може да научите тук: http://wowyourhair-bg.com/

cvetybaby signature

About the author

Cvety

17 Comments

Leave a Comment