Fashion

Decollage x Cvetybaby Collection

Written by Cvety

Дойде време да разкажа за една вълнуваща колаборация, която реализирах с Decollage Studio. Позволявам си да я сложа в категория Fashion и много се гордея с това :)).

Нарисувай си тениска вкъщи

Идеята се роди много внезапно, по време на социалната изолация, когато си седяхме предимно вкъщи и имахме възможност и нужното време да четем, да готвим, да направим ремонт, да тренираме, да гледаме филми и да ТВОРИМ. Както си обсъждахме кутиите за рисуване на тениски, които тя вече беше реализирала, реших да направим три дизайна в колаборация. Като те изцяло са предложени от мен и реализирани от Деси (Decollage Studio). Все пак си е нужен художник за толкова красива изработка.

Идеята на трите дизайна е да са Oneline рисунки (рисунки от една линия), това е популярно при татуировките и тъкмо от там знам за съществуването му. Другото нещо, на което много държах, бяха пастелните цветове. Исках чистота, нежност и стил. Смятам, че комбинацията от двете ни дава точно това. И така с много желание, сърце и творчество създадохме тези три дизайна. Тук идва и значението и смисъл на всеки един от тях. Неслучайно се спрях точно на тези илюстрации, тъй като символизират важни неща за мен. Така искам да предам и тяхното значение на тези от вас, които решат да ги носят!

#WomanFace

Защо избрах женско лице?

За мен жената е вдъхновение. Една бурна комбинация от емоции, даваща всичко на света. Чрез изборът на тази #oneline илюстрация искам да ти кажа – Ти си уникална, красива, силна! Обичай себе си, такава каквато си! Вярвай във възможностите си! Успявай! Бъди любов!

“Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената.” – Адела Сент Джонс 

Трудност : лесна за изпълнение

Тениска – размер M

#Lotus

Защо избрах лотос? Освен че това е любимото ми цвете, то олицетворява чистота, целомъдрие и съвършенство. Лотосът е цветето на богатството, просперитета, успеха и положителната енергия. Не случайно това беше и изборът за първата ми татуировка. Цветето, което избрах да е с мен цял живот. Изборът на тази #oneline илюстрация е за тези от вас, които са готови да се борят и да постигат целите си, чрез положителна нагласа и чистота на мислите си. 

“Лотосът  символизира живота на човека, както и  на Вселената” – Е.П. Блаватска

Трудност : средна

Тениска – размер S

#Travel

Защо избрах земното кълбо?

За мен пътуването е много повече от хубави снимки. То се корени в емоциите, които остават ярък отпечатък на живота ни. Мечтая. Мечтая да опозная всяко кътче на Земята. Това ми помага да погледна по нов начин на нещата. За мен пътуването е изкуство. Избрах тази #oneline илюстрация за всички #wanderlust – и 😉!

“Да пътуваш, означава да притежаваш света.“ – Бъртън Холмс

Трудност : трудна

Тениска – размер L

 Ние вярваме, че всеки трябва да остави частичка от себе си, за да бъде още по-специално! 

Ако откри твоят модел, поръчай на:

DecollageStudio.com

или на място ул. Крум Попов 38 / София

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment