Fresh

Deichmann A/W16 Trends

Written by Cvety

В модата при обувките се налага мотото „Всичко е възможно“, защото през този сезон няма невъзможни неща и всяко решение е правилно. Ключовите думи в новите модни трендове са удобство, стил и индивидуалност. Допълнителна доза шик внасят и комбинациите от различни материали, интересни повърхности и бляскави декорации, както и свежите интерпретации във визиите.

Модните акценти включват: груби ботуши и елегантни боти, бляскави спортни модели и шикозни боти „Челси“, момчешкият стил „Денди“ и женствените токчета, велур и лак, пищност и изчистен стил, равни подметки или подметки с грайфер, масивен ток на различни височини, боти до глезена или пък чизми над коляното.

Обувки докъдето погледът ти стига – това са новите предложения на Deichmann за всяка дама.

Спортните обувки и сникъри продължават да изкушават дамите – модерният и функционален спортен глемър стил е както комфортен, така и специфично елегантен. Особено актуални са графичните модели – изцяло в бяло или черно, с металическа визия или от комбинирани материи.

Британският шик и този сезон ще привлича еманципираните момичета и жени, които тайно завиждат на семплата мъжка мода. Новото при моделите „Денди“, „Оксфорд“ и „Брог“ са по-дебелите подметки и лаковото покритие. Модерните боти „Челси“ отново се появяват с много стил, непринуденост, едновременно женствени и спортни.

Елегантност за всеки повод – под това мото Deichmann отдава заслуженото на онези, за които елегантността е желязно правило всеки ден. Вариантите са много: балерини на висок ток или неувяхващите високи токчета, комбинирани и с платформа, но задължително в класическото благородно черно.

Боти от сутрин до вечер: практичните винаги избират боти за хладното време. Ботите с връзки са синоним на градския аутдор стил и този сезон идват с по-висок масивен ток или равни, но с груба и стабилна гумена подметка. За обновената визия се грижат красивите боти, декорирани с капси, стъклени и цветни камъчета и каишки.

Тенденцията „Ботуши на висота“ включва новите чизми и ботуши с висок шафт от Deicmann. Прелъстителните чизми могат да бъдат на висок ток или равни. Ботушите пък изглеждат много изискани с по-тесен шафт.

Зимните ботуши: ботушите за сняг, кубинките и моделите с пухкава подплата и клиновиден ток са снабдени с устойчиви на зимните условия груби подметки с грайфер, но заедно с това са много шик, поддържат ходилата топли и впечатляват с интересни детайли.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

10 Comments

Leave a Comment