Beauty

Fun’Ethic Goodies

Written by Cvety

 Здравейте, приятели! Всички знаем, че качествената козметика е изключително важна за поддържане на здрава и безупречна кожа. Изборът на правилните продукти неминуемо е стъпка към постигането й. Днес се обединявам с Beauty Skin, за да ви запознаем с един нов за българския пазар бранд, който лично мен заинтригува много. Нарича се Fun’Ethic. А какво ме впечатли най-силно – това, че е френски (всички знаем, че френксата козметика е една от най-добрите предлагани на пазара). Друго интересно нещо е това, че е категоризиран според възрастта на потребителя, а най-хубавото е, че съставът му е от естествен произход. От Fun’Ethic обаче не смятат, че органичните продукти непременно трябва да бъдат и скъпи. За това те създават продукти, които са достъпни, но в никакъв случай не отстъпват по качество.

Все още в средата на 20-те си години, избрах да се запозная с няколко продукта, които са създадените за тази възрастова граница – “Да бъдеш на 20”. В следващите редове ще споделя какво изпробвах и какво е мнението ми за продуктите, на които се спрях.

 Първият продукт, с който искам да ви запозная днес са магически кърпички за грим. Даа, и аз като прочетох това наименование бях страшно заинтригувана какво представляват всъщност те. Това са кърпички за премахване на грим и почистване на лице, които са за многократна употреба и могат да се перат. Те са заместител на памучните тампони и имат над 2 години продължителност на живота, което си е един голям плюс от гледна точка на това, че с тях бихме спестили много опаковки тампончета за грим. Друга положителна страна на тези кърпички е това, че могат да се рециклират. Впечатлена съм от това, колко са практични и лесни за употреба. Особено за път, когато често забравям да взема със себе си памучни тампони. Кърпички, които със сигурност няма да напуснат козметичната ми чантичка.

 Дезодорант “Да бъдеш на 20”– продуктът, който използвам от първия ден, след като го получих. В началото малко се изненадах от аромата, тъй като ми идва една идея по-силен от рол-оните, които съм използвала до сега. Като човек, който е изпробвал наистина страшно много такива продукти и държи изключително много на качество, състав и действие – препоръчвам с двете си ръце този на Fun’Ethic. При мен действа и то невероятно. Продукт, който не съдържа алуминиеви соли и алкохол, не оставя петна по дрехите и предпазва изключително дълго време.

 Мицеларна вода “Да бъдеш на 20” – както всички знаем, това е продукт, без който една дама не може. Изклочително приятен и лек, перфектен за премахване на грима, оставяйки кожата ви свежа. Използвам постоянно, когато искам да почистя лицето. В комбинация с магическите кърпички, за които споменах по-горе се получава един идеален завършек на всеки ден.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

5 Comments

Leave a Comment