Fashion

Halter Neck Bodysuit Zara

Written by Cvety

В последните години изобщо не съм фен на Zara. Рядко пазарувам от там и колкото и пъти да го направя, все съжалявам. Качеството определено не отговаря на цените, когато не са в намаление, а и не само. Случвало се е да харесам нещо в сайта, а в действителност видът му да е коренно различен. Като цяло се научих да избягвам спонтанни покупки, а те най-често стават в брандове за fast fashion. Заради бързото улавяне на трендове от тяхна страна и разбира се цените, които предлагат за тях. Преди години беше голям лукс да пазаруваш в Zara. Спомням си, когато пътувахме, как нямах търпение да си купя нещо от бранда и му се радвах адски много. Но времената бяха други..  В началото на пристигането им в България, все още преобладаха качествени материи и интересни кройки, но в последствие се превърна в едно копиране и масово производство в Китай, Виетнам и т.н. Разбира се това е лично мнение и не ангажирам никого с него.

Като голям фен на бодитата, обаче нямаше как да не забележа тези в Zara. Трябва да си призная, че имат някои basic модели, които и до ден днешен продължавам да си купувам от там (потници например). Бодито с халтер деколте (по врата) се предлага в три базови цвята (черно, бяло и телесно), като периодично пускат и такива с популярни за сезона цветове. Аз имам няколко още от миналата година и тогава си взех това в каки, което ще видите на снимките след малко. Интересно е, че са сезонни (и това малко ги прави limited :)), защото сега това зеленото го няма и наблягат на пастелни нюанси. От тях си взех светло синьо, а сега обмислям и в лилаво. Може да ги разгледате ТУК.

За пръв път видях това боди на Rosie Huntington-Whiteley, още миналата година и така ми допадна в комбинация с пола със средна дължина (сатен, солей) или пък панталон с широки крачоли и висока талия, общо взето моделите, които нося и харесвам.

В последно време се наводни адски много с тези бодита и буквално всеки втори има поне едно в гардероба си. Бодито е базов модел и е много важно да знаете как да го съчетавате. Вече няколко пъти ме питаха как го нося. При мен това боди облечено върху сутиен, стои абсолютно нелепо. Предвид това, че го изпъвам отстрани и сутиенът винаги се вижда. Пробвала съм и с телесен сутиен без презрамки, но пък отпред очертава доста смешно бюста. Та решението за мен е без. Както всяка една дреха и кройка, първото нещо, което трябва да се вземе под внимание е дали изобщо такъв модел би ви стоял добре, защото колкото и да е тренди нещо, ако не стои добре на фигурата, се превръща в нелеп опит да сме модерни.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment