Fashion

Harmony of Elements

Written by Cvety

Доста време се чудех как да озаглавя този пост. Искаше ми се да е нещо свързано с думата цветен, но се оказа, че доста пъти съм я изпозвала в последно време :). След това реших да видя краткото инфо за Plamenna Boutique* и се влюбих в думите “Harmony of elements”. Не мога по-добре да опиша комбинациите, които можеш да създадеш с дрехите на бранда. Определено е далеч от базисните модели, а всъщност толкова перфектно си пасват и се допълват всички артикули. Личи си усета в подбора и отличителната идея, която стои зад бранда. Виждайки цветовете, които “кипят”, веднага го усетих много мой. Напоследък дори ми е странно, ако не съм минимум с два различни цвята в комбинация. И определено не говоря за черно и бяло. Не че не ми харесва, обаче се научих да нося всичко. И се чувствам в пъти по-добре. Много по-смела съм и това ми харесва!

Спрях се на два артикула, които “крещят” cvetybaby. Кожата е моя любима материя (не държа да е естествена), харесвам дори материи наподобяващи я! За това веднага се хванах за тази рокля, носеща името “Beauty in Orange”. Определено е голяма красавица, а най-хубаво е, че може да се носи по няколко начина. Като рокля, с нещо отдолу или пък като връхна дреха. Чудесен мултифункионален артикул! Вече сред любимите ми такива.

Следващото нещо, на което се спрях са wide leg панталони от новата колекция. Много се чудех за цвета, тъй като се предлагат в червено и зелено – честно да ви кажа и двата са ми фаворит. Но пък имам повече червени дрехи, за това реших този път да заложа на зелените, и определено не сбърках. Разкошна кройка. Това е любимият ми модел за панталони. Тъй като с годините се научих да си взимам дрехи, които отиват на тялото ми, а не такива, които са на всяка цена тренди. За мое щастие обаче, този модел не излиза от мода. Така че положението е win-win.

И за финал малко вмъкване –  “черния петък” на Plamenna.Boutique продължава до 30.11 с -20% на всичко – хвърлете му едно око!

*in collaboration with plamenna.boutique

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment