Fresh

Investment Pieces: Bags

CLASSIC HANDBAGS WORTH THE INVESTMENT
Written by Cvety

Както знаем модният свят се върти около популярните брандове и тенденциите, които те предлагат. В него също така се говори за определени модели, в които си заслужава да инвестираме. Тези модели са както казваме “вечна класика”. Разпознаваеми, уникални и стилни. Днес ще видим 4 чанти, които определено си заслужава да имаме.

Класическата чанта на Шанел – Classic Flab bag

Чантата, която най-много си заслужава инвестицията. Класика и стил. Не трябва да я бъркаме с модела 2.55, който самата Коко Шанел създава. Тази чанта е творение на Карл Лагерфелд, по модел на 2.55, но може би вече е дори по-известна от нея. Предлага се малка, средна, джъмбо и макси.

Цена от EUR 2,500 ,  http://www.chanel.com/

Christian Dior Lady Dior Bag

Тази чанта е модел от 1994 г. и набира популярност с помоща на Принцеса Даяна. Много красива и кокетна, предлага се в различни цветове и се отличава с висулките на дръжката, които изписват името на бранда DIOR.

цена от EUR 2,300,  http://www.dior.com/

Celine Box Bag

Красивата и минималистична чанта на Celine, става моментален хит, след излизането си на пазара през 2011 г.. Единстената промяна, която претърпява в годините е закопчалката. Моделът е много практичен и удобен за ежедневието. Предлага се в различни цветове и големини.

Цена от EUR 2,800,  https://www.celine.com

Hermes Kelly Bag

Може би си очаквахте да видите емблематичната Birkin в тази селекция, но изборът е Kelly. Тя е много изчистена и практична. Моделът е създаден през 1930г. от френската модна къща. Както знаете, чантите на Hemres носят имена на известни дами, не случайно това бижу носи името на Грейс Кели. Всички чанти на Hermes са ръчно изработени. Както Birkin, така и Kelly са едни от чантите, които определено си заслужат инвестицията.

Цена  от EUR 6950

Вижте още тук:  http://www.elle.com/

cvetybaby signature

About the author

Cvety

17 Comments

Leave a Comment