Beauty

Jimmy Choo Seduction Collection

Written by Cvety

Стъпвайки в непреходния блясък и дух на „червения килим“, Jimmy Choo сега е достъпна отвъд обувки и чанти с лансирането  на ексклузивна линия от неустоими парфюми и незаменими грим продукти. ‘Seduction Collection’ е въплъщението на фината вселена Jimmy Choo: женствена, елегантна и хипнотична.

Тази престижна колекция си играе с цветовете и блясъка, отразявайки уверения стил и дързък дух на жената Jimmy Choo.

Налични в десет уникални цвята, Jimmy Choo ви предлага гама от 10 дълготрайни, наситени цвята червила, подходящи за всяко настроение – от ярко червено и цикламено, до елегантно бургунди и ненатрапчив беж. В деликатна опаковка с телесен цвят, със златни акценти и логото Jimmy Choo, цветният стик е с иконичния питонов принт и монограма JC, и е леко парфюмиран с един от новите ексклузивни парфюми, Iris Crush.

Гама от осем невероятни цвята, които правят ноктите на ръцете и краката по-красиви. С дълготраен и ултрабляскав завършек, лаковете за нокти на Jimmy Choo са между класическо червено и деликатно розово, както и две брокатени вариации. Палитрата от наситени, ярки цветове е представена във фасетирани флакони, които улавят светлината, за още по-красиви тонове. Елегантната капачка е подчертана със златни елементи и логото Jimmy Choo. Голямата, оформена четка осигурява перфектно нанасяне.

*in collaboration with Cosmetic Plus

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment