Fashion

Sky’s The Limit

Written by Cvety

Здравейте, приятели! Тези дни се насъбра доста работа, около странични мои проекти и за огромно съжаление все по-малко време ми остава да пиша. Това до голяма степен ми липсва, защото блогът е мястото, в което винаги намирам спокойствие и се чуствам най-много себе си. Все повече навлизаме във въртележката на ежедневието и забравяме за малките и ценни емоции, които всъщност ни правят хора. В последните няколко седмици получих толкова много коментари за това, което правя. За полезните неща, които вие откривате в блога. Снимките, които ви вдъхновяват. Това ме прави изключително щастлива, защото ви усещам толкова истински и близки. Което пък ме води до една доста комерсиална мисъл, ако мога така да я нарека, че единствено небето е граница. Всичко друго е достижимо, с упоритост и труд.

Днес черпя вдъхновение от далечната 1888 г.

Франция.

Пролет.

Носещият се аромат на цъфнали бадемови дръвчета на фона на чистото синьо небе. Омагьосан от тази гледка, Винсент Ван Гог създава картината Бадемов цвят. И до ден днешен тя остава да вдъхновява много хора по света, носейки посланието за пробуждане и надежда за бъдещето.

Артистичният екип на FREYWILLE създава изключително стилна колекция от бижута вдъхновена именно от тези картини на Ван Гог. Една свежа и модерна интерпретация с най-високо качество на изработка. Представена е в два цвята – тюркоазено и червено. Идеално допълващи се един с друг. Съчетала съм ги в семпла кежуал визия, която определено може да си позволите в ежедневието и разбира се да добавите малко от този неповторим почерк на бижутата FREYWILLE.

tee COS, pants Massimo Dutti, sunglasses Gucci, bag Michael Kors, jewels FREYWILLE;

photography Georgi Dangalakov

*ad

cvetybaby signature

About the author

Cvety

1 Comment

  • Wow you look absolutely stunning! And I love the way you’ve had the photos taken and edited, they’re stunning.

    Amy x wandering-everywhere.com

Leave a Comment