Fashion

Sneakers Love

Written by Cvety

Мина доста време откакто не съм се включвала с блог пост. Имам дори няколко драфт-а, които си чакат реда. Не че не ми се пише, просто се оказа, че за момента имам други приоритети и един от тях е кариерата. А това да си партньор в една от най-бързо развиващите се рекламни агенции си е голямо предимство. До сега не съм споделяла, но съм доста амбициозен човек и смятам, че не можем да се примиряваме само с един успех, а трябва постоянно да се развиваме и да постигаме нови. Да, блогът ми отвори много врати и се превърна в приятна професия, но определено не съм човек, който се развива само на един фронт. Та, ако сте пропуснали да последвате @anomaly.bg, сега е моментът да го направите.

Имам да разказвам много около последните пътувания и сватбата ми :), но това ще е в друг пост. Днес споделям любовта си към сникърсите. Ако следите публикациите ми в Инстаграм @cvetybaby, значи забелязвате слабостта ми към маратонките. По-скоро слабостта ми към удобството в градските условия. Онзи ден докато снимахме новата рубрика на Сердика Център, срещнах хора, които ама наистина разбират от сникърси, до степен да ги колекционират. Е, за съжаление все още нямам достатъчно познания в тази насока, но пък вече се амбицирах да науча повече за историята на сникърсите. Определено ще е нещо интересно. А и се замислих, че както при любовта ми към парфюмите и тук идеята не се корени в това да носиш някой тренди модел, а всъщност да знаеш каква история стои зад него. Както и да е, дълга тема, която смятам да продължа, след като добия повече познания.

Днес ще говоря като човек, на който му се налага да ходи напред-назад из София по цял ден. Доста е яко да имаш токчета Jimmy Choo, но не отиват много за метрото, а пък да не говорим как е по софийските павета… За това и все по-често вкъщи се появят кутии със сникърси. Въпреки недоволството на съпруга ми.. Няма какво да си кривя душата, удобни са, практични, и в последно време са доста фенси като изпълнение. Освен супер тренда с dad shoes, ugly shoes и т.н. има някаква странна комбинация от retro and elegant vibes. Не мога да го кажа по друг начин. Но последните ми няколко чифта от Hogl  имат точно такова излъчване. И не го казвам заради реклама, а защото вчера получих поредния коментар, че освен, че изглеждат доста удобни са много подходящи и за по-елегантни визии. Така е, с развиващите се тенденции вече е съвсем нормално да носиш сникърси със сатенена пола. И да, яко е!

top Massimo Dutti, pants Max&Co, sunnies Gucci, bag HOGL, sneakers HOGL;

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment