Fashion

A Little Elegance

Written by Cvety

 Винаги съм обичала да добавям малка доза елегантност към аутфитите си. Често залагам на класически визии, които определено имат нужда от правилния аксесоар. Един от най-важните за мен такъв е часовникът. В последните няколко години рядко може да ме видите без  него. Харесвам  изчистените модели, които мога да съчетавам с много и различни тоалети. За това почти винаги се спирам на съвсем семпли модели в неутрални цветове. Новият ми любимец е от колекцията Swatch Skin Irony*. Изключително олекотен и елегантен модел в черно, който определено мога да комбинирам с всякакви дрехи. Както ще видите по-долу, съвсем достатъчен ви е един часовник и малко повече въображение.

В първия аутфит залагам на вечната класиката черно и бяло, като акцент добавям любим светло син блейзър. Сакото винаги добавя малка елегантност във визията. Определено можем да си позволим тази комбинация за по-формални срещи. Не е нужно да се добавят много аксесоари, правилният часовник е напълно достатъчен.

При по-официални случаи, често залагам на изцяло черната визия. Според мен това си остава най-стилната и елегантна комбинация. А особено в лицето на черната рокля. При нея може да добавим някое лъскаво бижу, но пък както сами може да забележите и един хубав часовник е добра идея.

В ежедневието си позволявам да нося повече цветни дрехи. Напоследък обожавам флоралните принтове и красиво падащите рокли. Мисля, че са доста удобни за лятото и са изключително лесни за всякакви комбинации. Като цяло при тях единственото, което добавям са аксесоарите. В случая е важно да са по-семпли и елегантни, тъй като има достатъчно цвят в тях самите. За това често залагам на обувки и чанти в неутрални цветове. А сами ще забележите, че Swatch Skin Irony пасва идеално и на тази така любима рокля.

Всички модели от новата колекция Swatch Skin Irony може да разгледате тук.

*ad

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment