Beauty

Armani Prive / Rose d’Arabie

Written by Cvety

За мен парфюмът не е просто бутилка течност с хубав аромат, който използваме в ежедневието, за да ухаем приятно 😂. Зад всеки един парфюм има разказана история, усещане, чувство и уникален почерк. Не случайно в годините се научих да изучавам и да усещам всяка разказана история. Някои от великите носове така успяват да пресъздадат определена картина, че само с едно впръскване, можеш да се пренесеш на различно място. 

Сега искам да ви пренеса в Ориента. С колекцията аромати “La Collection des Mille et Une Nuits” на Armani Prive, която представя съвременната интерпретация на легендата и разплита безкрайната пищност на Ориента. Шехерезада омайва, заинтригува и улавя вниманието на своя властелин, който накрая се предава и отстъпва пред любовта. Rose D’arabie представя роза Дамасцена. “Търсех аромат, който резонира с мелодията на пустинята. Представих си опияняваща роза, която може директно да те отнесе със своята помитаща чувственост.” – казва господин Армани. И успява да постигне това невероятно завладяващо чувство на страст, екзотика и опиянение в едно. Започва да разказва историята с пачули, след което се отваря пищната роза Дамасцена, а за финал оставя този лек ориенталски дух подхранван от агарово дърво. 

Споделям тази завладяваща история от Ориента, за да отпразнувам първата година на Armani Prive в България, която се предлага ексклузивно в Douglas

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment