Beauty

Editions de Parfums Frédéric Malle

Written by Cvety

Днес ще ви разкажа за една малко по-различна издателска къща. Запознайте се с EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE – луксозна издателска къща за парфюми. Идеята за марката се ражда от желанието на Фредерик Малл да върне пълната творческа свобода на парфюмеристите. Той се превръща в издател на най-креативните и лични преживявания на известните “носове” в парфюмерията. Всеки от тях свободен на пресъздаде  всичките си мечти и усещания в произведения на изкуството под собственото си име. А какво по-хубаво от свободата да изразиш себе си, за това всеки един аромат разказва  история, разказана от неговия създател. Готова да те потопи в най-различни светове.

Editions de Parfums Frédéric Malle е единствената марка парфюми в индустрията, която поддържа уменията на своите парфюмеристи и качеството на суровините, които използват.

Желанието на Фредерик е да върне луксозният парфюм от миналото, но в нова по-модерна версия. А усещането, когато нанесеш някой от ароматите, е повече от удоволствие за сетивата. Променя изцяло възприемането и излъчването ти. Вчера имах голямото удоволствие да се потопя в този нов за мен свят, който пише цяла история в парфюмерията. Неведнъж съм казвала –  думите няма как да опишат пълното изживяване, трябва да пробвате сами. 

Изключително впечатлена съм от концепцията на бранда, който исках да пробвам и очаквах да го видя в Делириум в Сердика Център. А най-хубавото е, че идеята като цяло е да откриеш точният аромат, а не просто да вземете нещо, което на първи усет ти хареса. В делириум ще получите мостра на избрания/ите аромат/и, за да го носите и почувствате, преди да го купите. Защото това не е просто парфюм, а усещане, почерк и присъствие. 

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment