Lifestyle

Astro August 2021

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Горещият лъвски август започва с размах. 

Още от първият му ден имаме силен и значим аспект – Меркурий в точен съвпад със Слънцето. Този феномен се нарича “казими” и дава изключителна сила на всяка планета, попаднала в прегръдката на Слънцето. Това е нов етап на осъзнаване, нов цикъл на съзнание. От тук нататък Меркурий става по-бърз и ще препуска в Лъв, Дева и Везни, където ще забави крачка и дори ще се върне назад. Да, ще е ретрограден в знака на взаимоотношенията и бизнеса, но това ще се случи чак есента (между 27 септември и 18 октомври).

 

На 8 август пък имаме чудесно Новолуние в Лъв и би било полезно да планираме и посеем идея за нещо грандиозно и да имаме дългосрочен план за действие, защото това Новолуние ще ни донесе възможност за промяна в изявата ни, кариерния ни път и личното ни развитие, но тъй като ще има и труден аспект от планетата на авторитетите, забавянията и трудностите Сатурн, от нас ще се изисква много сериозно планиране, подготовка, отговорност, много работа и търпение. Тук е моментът да си дадем сметка кои сме, с какво сме уникални и да бъдем смели в промяната и новото начало. Решенията ни могат да са шокиращи за хората около нас (Уран е в доста точен квадрат с Новолунието), но важното в случая е какво искаме ние. И ако е лична революция – нека бъде така. 

 

На 11 август Меркурий влиза в Дева и е абсолютно във вихъра си, защото там е в собствен знак, което го прави…перфектен 😉 Той е много бърз, но и доста подреден и практичен в Дева. Ако имате работа, която изисква бързина и внимание към детайла, както и широкообхватни знания – възползвайте се от периода, в който Меркурий е в знака на аналитичния ум и прецизността.

 

От 16 август Венера влиза във Везни и така влизаме в период, в който много планети са в собствени знаци – Слънце в Лъв, Меркурий в Дева, Венера във Везни, Сатурн във Водолей, Нептун в Риби. Това ще е така само за няколко дни (до 22 август), тъй че планирайте и действайте. Енергията е много подхранваща за всякакви дейности, особено много за бизнес и работа (знам, че е август, но това е положението). 

А Венера във Везни ще направи любовният живот по-хармоничен. Социалният живот ще е хармоничен. Има елегантност и класа във въздуха, а усещането е, че хората , с които се срещаме ще се интересуват от нас още повече. Ще сме настроени да споделяме моменти заедно и да се наслаждаваме на изкуство, култура и красота. 

 

На 22 август настъпва второто за сезона Пълнолуние във Водолей (това е сравнително рядко явление) и то е много изобилно, в съвпад с планетата на късмета и изобилието Юпитер. Предното пълнолуние беше в първия градус на Водолей, а това се случва на 29 градус и е много изобилна, вдъхновяваща и свързана с възможност да получим справедливост, знание и нови хоризонти. Около Пълнолунието ще се избистрят и разрешат много проблеми. В същия ден Слънцето навлиза в Дева и започва 30 дневният си престой там.

 

Завършваме месеца с ингреса на Меркурий във Везни на 30 август. Той задава дипломатичен бизнес тон,но по принцип е склонен да взима решения трудно там, защото прекалено много се съобразява с другите. Но в този случай по-скоро очаквам да има разбирателство, справедливост и категоричност, и не толкова двоумене, защото през по-голямата част от престоя си ще е в подкрепящ аспект със Сатурн, който задава граници и правила и е доста стриктен. Месец по-късно той става ретрограден в същия знак.

 

Пожелавам ви красиви и щастливи дни, изпълнени със смисъл и любов!

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment