Lifestyle

My Astro Experience

Written by Cvety

Както обещах ще споделя за годишния хороскоп, който ми направи Ради (Rady and the stars). Но преди това искам да разкажа малко повече за своя астро опит. Трябва да си призная, че никога не се бях интересувала от астрология. По-задълбочено имам предвид. Обичам да си чета хороскопа и си спомням как като малка първо обръщах списанието на последната страница, за да го прочета. Вярвам и в предписанията за зодиите. Напоследък започнах да се интересувам и повече от влиянието на асцендента. И така малко по малко за дати, числа, планети, таро и съм с отворено съзнание за още. Изобщо не казвам, че имам някакви познания. Нямам такива. Просто все по-често се допитвам до Ради, когато предстои нещо важно за мен.

Всъщност нека да започна от това защо изобщо избрах Ради и защо толкова много ви разказвам за нея напоследък. Не е реклама (вече е модерно да пишем така)! Вярвам в съдбата. Тя ме срещна с нея. И то точно в ключови моменти от живота ми. Когато имах много въпроси и не знаех към кого да ги задам. Просто така се стекоха обстоятелствата, че имах чудесната възможност да се обърна към нея. След това реших да я поканя да пише тук, за да може повече хора да се запознаят с това, което тя прави. А ето и някои от нещата, които ни споделя за работата си:

“Астрологията е необятна, вълнуваща и може да ни служи по толкова много начини. Задавали са ми какви ли не въпроси, от класиката “Той ще ми се обади ли?” през “Мога ли от счетоводител да стана козметик?” и “ Да си купя ли айфон/нов дом/ кола/кон?”, та до “Имам ли общо с Архангел Михаил?”.

И все пак, за какво най-често хората се допитват до мен в ролята ми на астролог?
Съвместимост между партньори, или така наречената синастрия, е една от популярните теми. Повечето ми клиенти всъщност питат за любов и взаимоотношения. Ако човек няма партньор, разглеждаме астрологичната карта, за да видим къде може да има блокажи и върху какво да работи той/тя, за да привлече максимално хармонични взаимоотношения в живота си, както и дали се задава романтика на хоризонта.
Друга много популярната тема е разглеждането на личния хороскоп (характер, дадености, препядствия, мисия и т.н.) и надникване в бъдещето, за да може човек да е подготвен да използва задаващите се периоди по най-добрия възможен начин. В личната карта можем да разчетем теми като работа, дом, семейство, връзки, приятелства, пътувания и какво ли още не. Годишните хороскопи както при започване на календарна година, така и на личната (от рожден ден до рожден ден) също са подходящи, за да планирате идните 12 месеца. Винаги можете да се допитате до мен и когато пред вас стои дилема или имате нужда да поговорите с някого за някаква ситуация или проблем и да бъдете изслушани без да ви осъждат. Малко като психотерапия е, а и винаги обективната гледна точка на звездите е полезна, когато се почувстваме в задънена улица.
Понякога комбинирам астрологичните похвати със синхроничността, която носят таро картите и така информацията става още по-богата и детайлна.
А за да мога да пускам и по някоя “професионална шега” на повече хора, преподавам астрология и таро, за да имам повече съмишленици 🙂
Ако ви е любопитно какво “пише” в звезднатави карта, винаги можете да се допитате до мен. За да бъде най-точна информацията, трябва да знаете датата, града и часа си на раждане. Часа понякога е трудно откриваем. Аз ви препоръчвам да потърсите тази информация в ЕСГРАОН на общината, в която сте родени или директно в болницата. Понякога става по телефона, понякога искат да отидете на място. Понякога има такса, понякога е безплатно. Зависи от общината и болницата, но търсенето на тази информация е все по-популярно и все повече администрации въвеждат такса.”

Споделям и няколко думи за соларния (годишен) хороскоп, който ми направи. Всичко стана онлайн, чухме се по телефона. Имах доста въпроси относно това какво предстои и кога е моментът да реализирам неща, които планувам. Как да действам и какви резултати да очаквам. Разбира се, не вярвайте, че ще ви каже само розови неща и най-вече не вярвайте, че светът се върти около вас. Като цяло тази година не се очертава много хубава и то май за всички, предвид ситуацията. Но пък като всяко нещо и има добри и лоши моменти в зависимост от това къде се намират планетите и как си сътрудничат помежду си. Определено ретроградната Венера не ми позволява много волности и особено пазаруване на луксозни стоки :(, но пък за един Телец търпението е от огромно значение. В крайна сметка знам кога точно мога да реализирам плановете си, от какво имам нужда да се освободя и кога да го направя. Как да променя мисленето си. Напоследък имах доста време да разсъждавам върху начина си на живот и начина, по който гледам на света и на хората. Дори и нямах представа, но наистина се оказва период на преразглеждане на мислите и чувствата. И така успях да пренастроя часовника си и да се отърся от ненужните неща, които ме тормозеха.

Обобщавайки всичко, освен че останах доста доволна от всичко, което чух. Особено от картите Таро. Най-хубавото от целия хороскоп е, че вече знам кога да действам и кога не. Знам, че има моменти, в които трябва да забавя темпото. И такива, в които да действам с пълна сила и вяра.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment