Lifestyle

Christmas Wishlist

Written by Cvety

 Здравейте, приятели! Още в началото на декември започнах да правя планове за Коледа и подаръците, с които ще зарадвам близките си. Честно казано не обичам претъпканите магазини една седмица преди празниците, за това реших тази година да се подготвя отрано и да си съставя списък с няколко идеи за подаръци. Днес споделям с вас какво измислих и се надявам да ви бъде полезно и вдъхновяващо.

  • пътешествие до някоя европейска столица, екзотична почивка, или пък ски уикенд в планината, все хубави неща… това според мен е подарък, който би се харесал на всеки.
  • часовник – класически избор за подарък, подходящ както за мъже, така и за дами.
  • Samsung Galaxy S8* –  имах удоволствието да присъствам на лансирането му в България и още оттогава съм влюбена в този смартфон. Изключително семпъл и изтънчен дизайн, с невероятен инфинити дисплей, на който можеш да видиш цялото съдържание, без почти никаква рамка. Което е огромен плюс за хора като мен, които постоянно работят с телефона си. Няма как да остана безразлична и към камерата, защото тя беше първото нещо, което исках да пробвам, въпреки че светлината на събитието беше доста слаба, но 12-мегапикселовата dual pixel f1.7 основна камера си свърши доста добре работата въпреки това и снимките бяха с отлично качество. Изключително бърз процесор и сто процентова опростена сигурност със сканиране на ириса. В България може да го откриете в 4 стилни цвята – среднощно черно, сива орхидея, син корал и ледено сребристо. Има моменти, когато е наистина подходящо да си направим подобен подарък и Коледа е един от тях. Още повече, че е прекрасен избор на подарък “от мен за мен”.
  • книга – универсален и много ценен подарък за тези, които обичат да четат. Освен това сега се предлагат доста интересни тематични книги със страхотни илюстрации и снимки, които са идеално допълнение към всяка библиотека. А защо не и цяла една поредица 🙂
  • парфюм – вечната класика. Всеки би се зарадвал на любим аромат.
  • кошница пълна с “вкусотии” – всяка година се каня да купя тези така красиво декорирани кошници пълни с шоколад, щолен, гризини, бутилка вино и т.н. Ноо тази година съм решила да си направя сама такива и да зарадвам близките си. Смятам, че когато направиш нещо сам и оставиш в него частица от себе си, подаръкът става още по-ценен. А още повече, че когато го правиш за определен човек, ти можеш да го персонализираш спрямо неговите вкусове.
  • коледен пуловер за всеки от семейството – изпитан подарък, който кара всички да се усмихнат и сплотят в Коледната нощ.

*in collab with Samsung

cvetybaby signature

About the author

Cvety

3 Comments

Leave a Comment