Beauty

Eyes On Fleek

Written by Cvety

 Обожавам класическият и стилен грим. За това почти винаги залагам на плътната, черна очна линия. Независимо от повода, просто не мога без нея. Харесва ми да подчертавам очите си и това е акцентът на днешната публикация. Как постигам тази визия?!  Много лесно. Хубавото е, че не са ми нужни много продукти и става изключително бързо. Разбира се, от голямо значение е да попаднеш и на правилните такива, тъй като определено има очни линии, чиито четки не помагат за по-лесно нанасяне. През годините съм изпробвала какво ли не. Често експериментирам. А от скоро използвам очна линия с апликатор ролер. Даа, звучи малко странно. Знам. И аз реагирах малко предубедено на тази иновация. Става въпрос за новата очна линия на IsaDora Roll-On Eyeliner. *IsaDora е водещ шведски бранд с изключително качествени и модерни продукти. Интересното при марката е, че продуктите са без аромат, клинично, офталмологично тествани и запечатани за сигурност на клиента. Също така не са тествани върху животни! Очната линия , която днес ще ви представя е прецизна и наистина много удобна за нанасяне. Плъзга се лесно по клепача и може да направите линиите, които искате. Както тънка и нежна, така и плътна и драматична. Покривността е перфектна и цветът и стои изключително наситен (което на мен страшно много ми харесва, защото не прозира и не е нужно да се слага много от продукта). Изсъхва много бързо и най-хубавото е, че е водоустойчива и дълготрайна. Подложих я на тест за издръжливост цял ден и нямаше и следа по клепача от размазване. Също така не ми се наложи да я повтарям, за да изглежда добре. Относно премахването, има един огромен плюс за мен, тъй като държа да премахна перфектно всякакъв грим преди лягане, защото очите ми са много чувствителни. Харесва ми това, че тази очна линия като че ли се “отлепва”. Не оставя никакви черни следи и не се размазва, за което да се налага повече търкане и раздразнение на окото. Определено остава в козметичната ми чанта и верен спътник за шик визия.

Няма как да постигнем красив поглед, без подходящата спирала. Както не веднъж съм казвала, при грима и грижа за кожата, винаги използвам продукти на един и същи бранд. Смятам, че формулите им са направени така, че да си пасват и да се допълват и да няма излишни раздразнения. Особено при грима на очите. За това след очна линия, преминавам на спирала за обем, издължаване и разделяне също на IsaDora – Stretch Lash Mascara. Всеки има нужда от повече обем на миглите, нали така?  Е с тази спирала имате много интересна опция за постигането му. И това е 2 в 1  иноватовна четка – трансформер. Завъртете червеният връх на спиралата и Voila!

Дългата четка, идеален избор за ежедневна грим визия и перфектно разделяне, обем и дължина на миглите през деня. Лека и кремообразна текструра, без ронене и утежняване.

Къса четка – супер обем и ефект “пърхащи мигли” .Само завъртете червения връх на четката. Получавате перфектно подчертани очи за вечерното парти. Не е нужно да носите две различни спирали, с IsaDora Stretch Lash Mascara – имате всичко, от което имате нужда за eyes on fleek! А вие, обичате ли да експериментирате с иновативни и интересни продукти като тези?

photography Georgi Dangalakov 

*ad

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment