Beauty

Spend A Day With Me

Written by Cvety

 Днес ще ви разкажа за един мой ден. Не от онези скучните на работа пред компютъра – all day long. А “блогърски ден”, в който имам фотосесии, събития, срещи и т.н. Много пъти съм дочувала коментари, колко е лесно да си блогър и как постоянно ходиш по събития и всичко е страхотно. Бих казала, работа като всяка друга, носеща своите плюсове и минуси. Единственото важно е това как подхождаш към нея – дали наистина харесваш това, което правиш и даваш 101% от себе си или просто го правиш, защото трябва…

Този ден беше от онези дни, в които имам фотосесии. Определено те са доста динамични и интересни. Понякога се налага да сменям няколко визии, няколко локации във всякакви метереологични условия. Буквално всякакви. Винаги, обаче, преди това правя план и си изграждам визия, която искам да пресъздам. Имам точна и ясна представа какъв краен резултат търся и не спирам докато не стане така както го виждам. Никога не ми се е случвало да снимам нещо, ей така, просто, защото трябва да снимам. За да се получи наистина красив резултат, трябва да давате всичко от себе си и да го правите с истинска любов и отдаденост. Отнася се за всяко нещо.

Станах рано и подготвях тази публикация за блога. Бях работила по нея предишния ден и ми оставаше само да напиша текст. Винаги си мисля, че това ще отнеме не повече от 1-2 часа (предвид дължината му), но уви, публикувах я едва по обяд. Използвам сутрините, да отговоря на всички мейли и да проведа разговорите си. Все пак след обяд предстоеше фотосесия и нямаше как да го свърша. След това се запътих към студиото на Жоро. Както вече споменах снимахме на няколко локации, както винаги беше трудно да намерим къде да паркираме в центъра и доста пообиколихме, докато успеем. Важното е, че все пак свършихме работа.

Неведнъж съм споделяла с вас, че обожавам парфюмите и имам аромат за всеки повод. Но не, днес няма да говоря пак на тази тема. Реших, че освен аромати, ще е супер да имам и спирали за всеки повод. За фотосесиите си, определено се доверявам на Avon Mark Big&Daring. Тъй като съм със средно дълги и не много гъсти мигли, спиралата за обем е продукт, без който не мога. Предпочитам да са леко подчертани и да изглеждат естествени на снимките. Ако трябва да съм напълно честна, никога не съм използвала изкуствени мигли и изобщо не ми харесва този “тренд”.

Много често се случва, веднага след снимки да имам събитие/я, които продължават до късно. Доста е изморително да се опитваш да съчетаваш всичко и често отивам на събитие доста изморена и това да си личи. Но пък от друга страна е хубаво да си информиран за всички новости и да знаеш какво да очакваш на пазара. Аз съм тези хора които постоянно искат да се учат и да изпробват нови неща, за това винаги ми е интересно, когато предстоят такива. И въпреки умората се опитвам да присъствам на повечето.

Ако съм имала снимки преди това, няма как да сменям грима си. Предвид това, че кожата ми, и най-вече очите са доста чувствителни, избягвам да премахвам и нанасям грим отново. В повече случаи се налага да използвам същия за предстоящето събитие. Разбира се, има нужда от “refresh”.  Позволявам си да нанеса отгоре  Avon Mark Big&Multiplied, тъй като не се натрупва и не слепва. Миглите остават изразителни. Страхотна опция, ако вечерта продължава до малките часове на денонощието.

Все пак имам и от онези дни, в които се налага да седя пред компютъра или пък да ходя по срещи. В този случай свеждам грима до минимум. Случаите, в които си позволявам да използвам повече декоративна козметика са снимки и събития… Както вече споменах, за мен е много важно човек да изглежда естествено. Всеки носи своя си чар и е хубаво да го показва. За тези дни имам верен спътник, който никога не напуска дамската ми чанта – Avon Mark Big&False Lash. Естествено подчертани и изразителни мигли през целия ден. Go girl!

photography Georgi Dangalakov 

*in collab with Avon

cvetybaby signature

About the author

Cvety

3 Comments

Leave a Comment