Fashion

Favorite Winter Trends

Written by Cvety

Здравейте, приятели! Вече официално започнах с коледното пазаруване, защото времето минава много бързо и не ми се иска да оставям всичко за последния момент. Тази седмица беше доста динамична, но вече определено взех да свиквам с това забързано ежедневие. С Мира снимахме няколко интересни проекта, като този, който ще ви споделя днес. Истината е, че имахме планове за други снимки, но идеята се промени и решихме да избягаме малко в планината на чист въздух. В началото на седмицата наистина “не се дишаше” в София.. Но това е друга тема. Напоследък доста често получавам комплименти за стила ми и съм много щастлива, че някой открива вдъхновение в това, което правя. Колкото и да се опитвам да създавам различно съдържание, истината е, че модата си остава, моята най-голяма страст. Усещам, че започнах все по-често да влагам парите си в дрехи и аксесоари. Винаги съм вярвала, че качеството е по-важно от количеството. И съм се стремяла да имам качествени неща, дори и те да са по-малко. Напоследък това се затвърждава още повече. Повярвайте ми, качественият артикул си личи от разстояние.  Днес реших да ви споделя какво харесвам от популярните напоследък зимни трендове. С Мира отидохме до магазин Collective, в който открихме всичко, което ни е нужно за нашата непланирана фотосесия. Моята задача беше да си съчетая няколко аутфита, които наистина харесвам този сезон.

Естествено започнах от любимото ми черно и новата колекция на Hugo Boss. Класиката си е класика. Мисля си, че всеки сезон е подходящ за черното, стига да знаеш как да го носиш. Наистина го харесвам много. Другата ми мания пък стана червеното. Смятам, че именно периода около Коледа е подходящ да носим повече червено. Може да е само аксесоар или дори червило, но определено е един запомнящ се акцент. Така първата ми комбинация се получи черно с червено.

На второ място слагам популярните животински принтове този сезон. Няма как да не ги включа, защото модните колекции са просто “залети” с тях. В интерес на истината аз винаги съм ги харесвала. Но са доста “коварни” за комбинация. Макар че съм виждала всякакви такива. В случая предпочитам по-семпло използване на този принт, по-скоро като акцент на цялостния аутфит. Освен леопардовия принт, страшно много харесвам и змийските. Доста се чудя дали да не си взема рокля-риза. Вече на няколко места забелязах такива, докато работя в Сердика и се разхождам из магазините.

Last but not least – изкуствените космести палта. Тази зима съм просто влюбена в този тренд. Изглежда толкова топло и уютно. Освен това е доста eye catching и спокойно може да се съчетава с по-класически неща. Като цяло любимо палто за сезона, а и много тренди.

Outfits –  Collective Bulgaria

glasses TOM FORD from Leonardo Optics

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment