Fashion

New Beginning

Written by Cvety

Здравейте, приятели! Мина доста време откакто не съм писала тук и това ужасно ми липсваше. Случиха се много неща през последните месеци, които за пореден път ми доказаха, че човек трябва да вярва в себе си и да не се отказва от възгледите си. Тези от вас, които ме следват в Инстаграм @cvetybaby, може би вече знаят, че започнах ново начинание, което ми позволява да се развивам професионално и наистина ме кара да обичам работата си. Освен че ме среща с много интересни хора, ме научи да работя в екип и още повече да го обикна. В общи линии нещата, които ще виждате от нас не са за изпускане, така че може да сте от първите, като ни последвате @anomaly.bg.

Ежедневието ми се промени изцяло и определено не ми остава кой знае колко време да пиша, въпреки че има какво да ви разкажа. Организирах първото си събитие, което се получи повече от страхотно. Участвах в лекция за Инстаграм в Софт Уни по покана на Connect Me. Участвам в много интересни проекти като криейтив директор и смятам, че нещата тепърва ще стават все по-интригуващи.

Има обаче неща, които не смятам да оставям и едно от тях е блогът ми. Дадох си сметка, че с него започна всичко. Той ми помогна да стигна до тук и осъзнавам колко много можеш да постигнеш, когато правиш нещо с истинска страст и отдаденост. В лекцията, в която участвах бях поканена като “инфлуенсър”, дума, с която не бих се самоопределила. Аз съм човек, който обича да пише, обожава модата и се вдъхновява от хубавите моменти в живота. Смятам, че ако и ти си като мен, значи все още четеш 🙂

Днешната публикация всъщност е в партньорство с Högl. Тук също искам да допълня, че да работиш с определени брандове е съвсем нормално. Не е нещо ново, това са работещи практики в последните няколко години. За мен е много важно, обаче да следваш собствен стил на постинг и наистина да вярваш в брандовете, за които пишеш. Радвам се, че стигнах момент, в който мога да си позволя да кажа “не”, без значение какъв е размерът на хонорара отсреща. Използвам и често си купувам от брандовете, за които пиша, снимам и работя.

И да си дойдем на думата – много харесвам тези ретро визии на сникърсите в последните няколко сезона. Дори, често срещам на места да ги наричат ugly sneakers. На мен определено ми харесват, но всеки има различен вкус. Веднага като видях новия каталог на Högl се влюбих от този модел. Първо – защото е супер фенси, може да се комбинира и спортно, и с рокля/пола. Второ, защото в тичането напред назад и постоянни фотосесии се налага да стоя по 6-7 часа на крака. Удобството преди всичко. Човек трябва да се чувства добре, за да изглежда добре.

top Boss, pants Massimo Dutti, white sneakers Högl, belt bag Högl, coat Jake’s;

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment