Beauty

Fruits&Vitamins

Written by Cvety

Изобщо не го разбирам това време. Цяла седмица вали, два дни слънце (щастие) и хоп после пак цяла седмица вали. Иска ми се вече да е топличко и да не се чудя всеки път като излизам да взимам ли яке или не.. Но пък има едно нещо ме кара да се усмихвам всеки ден. Новите продукти за устни на L’Occitane en Provence*. Нямах търпение да ги изпробвам, защото в интерес на истината не излизам от вкъщи без балсам за устни. Предполагам всички сме така. Особено през това време – вятър, слънце.

Най-точната дума, с която мога да опиша новите продукти е вкусни! И те наистина са ВКУСНИ! Дори самата опаковка ме привлича толкова много, да не говорим за текстурите и ароматите. Вкусните скрабове за устни ще позволят на устните ви да се наслаждават на сочни ордьоври, които нежно ексфолират, за да ги оставят гладки, меки и нежни. Следващата стъпка са възхитителни цветни балсами, които ще ги овлажнят. А за финал са червила с овлажняващ център ще направят устните да изглеждат така изкусителни, че да предизвикват желание да бъдат целунати!

Ето и моята плодова салата за вкусни устни:

1 . Raspberry Crush Delicious Lip Scrub

Обогатен с екстракти от малина и морков, масла от помело и нар, вкусен скраб за устни малиново изкушение ви дава възможност да се възползвате от свойствата на Витамин Е. Изключително апетитна и изкусителна текстура, която напомня за домашно приготвен конфитюр. Плътно желе с плодови частици (ядки), нежни и свежи при нанасяне. Пристрастяващ и свеж аромат. Нанася се на сухи устни, след което се изплаква с вода et voila!

2. Плодов перфектор за устни

Той е под формата на удобен стик. Овлажнява устните и помага да се прояви техния естествен цвят. Зад неговия зашеметяващ, слънчев, ярък жълт цвят, който става розов при нанасяне върху устните, лежи изключително ефективна формула 2 в 1 – разкрива естествения цвят на устните и придава обем. Носете го в дамската си чанта и го нанасяйте, когато пожелаете. Резултатите говорят сами за себе си!

3. Carrot Fizz балсам за устни

Представете си напоени със слънце и богати на витамини плодове от Прованс, „пленени“ в лакомства за вашите устни…Кремообразна текстура, която не лепне и лесно се нанася върху устните. Устните са подхранени и с усещане за комфорт. Деликатен и сияен коралов цвят с пристрастяващ, свеж и вкусен аромат.

*in collab with L’Occitane en Provance

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment