Fresh

“It” Fashion Items

Written by Cvety

В последно време трендове се менят все по-бързо и нещо все по-трудно се задържа “на мода”. От timeless pieces популярните артикули се превърнаха в “it” items, които носят всички инфлуенсъри в Инстаграм, но чието време е много краткотрайно. Повечето от тях остават “под прожекторите” само за един сезон. Има, разбира се и такива, които са си останали вечна класика и по-интересното е, че в момента тези модели се “възраждат” и много от брандовете дават нов облик на вече позабравени, но много обичани модели. Каквато е чантата на Прада от 2005, или пък Saddle на Диор. Популярните трендсетъри си позволяват да се връщат назад във времето, вместо да се обличат с нови колекции. Но както се казва, всяко ново нещо, е добре забравено старо. И така, днес ще споделя с вас няколко “it” артикули, които станаха много популярни в края на миналата година и разбира се остават актуални и в началото на тази.

Всички снимки са с линк към сайта и артикула, така че може да видите повече инфо като кликнете върху снимката!

Prada

Както вече споменах, Prada “възражда” стари модели, прави интересни колаборации и в момента много от артикулите на бранда попадат в графа “задължителни”.

Prada Monolith leather boots 1

Prada Prada Block sneakers 1

Prada Nylon headband 1

Prada Prada Re-Edition 2005 nylon and Saffiano leather mini-bag 1

Bottega Veneta

В края на миналата година Инстаграм беше буквално залят с The Pouch, Stretch сандалите и BV Lido. Е, предполагам, че и в новата година ще продължаваме да ги виждаме във всякакви цветове и принтове.

zoomOverlayImgzoomOverlayImg

zoomOverlayImgzoomOverlayImg

zoomOverlayImgzoomOverlayImg

zoomOverlayImgzoomOverlayImg

Jacquemus

Тук трябва да си призная, че съм пристрастна. Обожавам всичко, което Симон прави и е време да си подаря един по-голям Le Chiquito.

Dior

За DIOR няма много какво да кажа. Всичко на бранда си заслужава и е timeless piece. Особено в монограмен принт, какъвто в момента виждаме навсякъде.

Blue Saddle Original Dior Oblique Embroidered Canvas Bag aria_frontView

Teddy D CD Oblique blue small-brim bucket hat aria_threeQuarterClosedView

Blue Dior Oblique Book Tote Bag aria_frontView

Blue Saddle Dior Oblique Pouch Belt aria_frontView

Logo Socks/Tights

Не знам доколко си заслужава инвестицията в такъв артикул, но определено е едно от нещата, което всяка уважаваща себе си модна любителка притежава.

FENDI TIGHTS - Brown nylon stockings - view 1 zoom

FENDI TIGHTS - Black nylon stockings - view 1 zoom

BY FAR

Last but not least! Нещо българско. Тези двете чанти и още няколко артикула на бранда, можете да видите при доста от “it” girls. Което ги прави задължителна покупка и определено има смисъл да се инвестира в продукт на бранда.

Rachel Brown Patent Leather

Mini Sage Green Croco Embossed Leather

Надявам се тази селекция да ви е била полезна, ако имате да допълните още някой “it items”, оставете коментар :).

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment