Fresh

Horoscope 2020 January

Written by Cvety

Щастлива съм да споделя с вас, че от днес стартира нова месечна рубрика, водена от Ради. Една прекрасна млада дама, която се занимава професионално с астрология. Имах удоволствието да я срещна няколко пъти и да разбера колко е важно да има човек, който да те изслуша и да ти помогне да се огледаш в себе си, особено ако си в труден момент или “задънена улица”.

Ето какво ни разказа тя за себе си:

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

А днес започваме с първата публикация – Хороскоп за Януари 2020

Овен

За овните този месец е свързан най-вече с концентрация върху кариерата и изкарването на пари. Залагате план, който ще ви поведе по пътя на висините в кариерното ви развитие. Тези от вас, които са родени в трета декада от знака (последните 10 дни) ще се изправят пред сериозни предизвикателства. Периодът ще остане такъв до пролетта, но пък можете да се възползвате от енергията на съпротивлението и с непоклатимост да постигнете върхове в личен и професионален план. Овните от първата декада пък този месец ще са склонни да прекаляват с всичко. Търсете баланса и контролирайте импулсите си.

Телец

Tози знак е под влиянието на уранова енергия и му предстоят дълги години на промяна и разчупване на инатливия нрав, с който се славят представителите на Телец. Но да се концентрираме върху първия месец от 2020, в който телците ще се концентрират върху грижата за себе си. Възможно е и да бъдат видимо по-емоционални от обикновено. Освен това ще се вдъхновят да подреждат, разкрасяват и обзавеждат дома си. А защо не и да планират покупката на ново жилище. Имат солидни планове за бъдещето и са оптимисти за бъдещето. Хората родени в първата декада на първия земен знак от зодиака, ще действат по-спонтанно и ще правят бързи промени. Могат да си купят изненадващо и билети за екзотична почивка. 

Близнаци

Близнаците този месец ще обърнат внимание на психиката си. Подходящо е да четат повече духовна литература или такава, свързана с личностно развитие. Добра идея е и да започнат консултации с терапевт, астролог или друг вид консултант, който да може да задоволи нуждата им от по-дълбока, смислена информация и разбиране на човешката душа. Ако очакват наследство, възможно е да има препятствия в тази сфера свързани с хора, които имат претенции към имуществото или се опитват да подкупят авторитетни фигури или хора от държавната администрация. Ако дължите пари, ще имате възможност да изплатите голяма част от тях и това ще ви донесе чувство на свобода.

Рак

За Раците януари е месец на грижата за приятелите. Съберете се заедно с най-близката си групичка любими хора и отидете на спа, прекарайте време да споделите кой какво го вълнува, какви цели и мечти ще гони през новата година и как можете да си помагате едни на други в сбъдването им. Периодът е подходящ и за стартиране на съдебни искове или сформиране на партийни или неправителствени организации. Раците от трета декада ще усещат обществен натиск и е възможно да бъдат поставени в ситуация, която да изисква принудителна промяна. Това може да идва от работната среда и да е за сметка на личния живот. Раците от първа декада пък могат да очакват разширение в семейството, нов дом, ритуали и кариерно израстване. 

 

Лъв

Тази огнена зодия ще се концентрира изцяло върху кариерното си израстване през този месец. Ако имат подчинени, вероятно ще се занимават с преразпределение на работата и хората, които трябва да я извършват. Може да се наложи да сложат в графика си и нов режим на хранене и спорт. Лъвовете от първата декада могат да усетят силна нужда от промяна на целия си живот или поне в работен план. Няма да ги свърта на едно място и е възможно да вземат кардинални решения в посока промяна на начина си на изява, което ще шокира околните. Възможно е и да се наложи да направят тези промени под натиск и с голяма доза нежелание. Но ситуацията е неизбежна. Лъвът е един от фиксираните знаци в зодиака и определено не обича да му бъдат налагани промени отвън. Тази година обаче първата декада лъвски представители ще преживеят малка революция в битието си и дори няма да е толкова неочаквана, защото този процес на промяна се задейства в живота им в последната година. 

Дева

Известните с перфекционизма си Деви ще трябва (да, трябва!) да се забавляват през Януари. Препоръчително е да отидат на някоя екзотична почивка или поне да планират такава за близкото бъдеще. Могат да превърнат хобито си в сериозен бизнес, а ако се занимават с продажби – да излязат и на международния пазар или да започнат търговия на едро. Януари е подходящ и за започване на ново хоби като калиграфия, часовникарство или реставрация. Девите от първа и последна декада на знака, ще са много облагодетелствани от планетарните енергии, като тези от първа декада ще имат неочакван късмет и възможност за скорострелно развитие и сбъдване на мечтите, а пък тези от последната декада могат да се докажат и затвърдят като влиятелни личности и авторитети. 

Везни

Везните през януари ще се занимават със семейни дела и домашни задължения. Някои могат да получат и наследствена земя или къща/апартамент. Има доста енергия насочена към вътрешния им свят и може да се чувстват по-емоционални и в същото време по-затворени, обърнати към себе си и не много социални този месец. Това особено много важи за родените през третата декада на този въздушен знак, както и за всички с лични планети в крайните градуси на Везни. Възможно е да има промени и препятствия в интимните взаимоотношения. В крайни случаи, дори разпад. И въпреки всичко предизвикателствата се появяват в живота на всеки и те са толкова големи, колкото можем да се справим с тях. Везни, имате силата да преминете през всяка трудност, не забравяйте това! Стратегическата ви мисъл и кардиналната енергия на знака ви винаги ще ви помагат да излизате от всякакви ситуации. 

Скорпион

Можете да започнете курсове – или да преподавате, или да посещавате и да се учите на нови начини за комуникация, дипломация и споделяне на информация. Не се славите с нуждата да споделяте, но този месец е добре да се концентрирате върху умението да комуникирате на всякакви нива, така че да можете да бъдете чути и разбрани от всякакви хора. Кратки бизнес пътувания са доста вероятни, както и добри продажби и сделки. Можете да прекарате повече време с братя, сестри и хора от близкото ви обкръжение. Ще ви се отрази добре. Имате успех и се отварят нови врати и възможности за изява. Това особено много важи за Скорпионите от първа декада. В следващите месеци това благотворно влияние ще се пренесе и на следващите 2 декади от този така мистичен воден знак. 

Стрелец

Ново начало, супер много енергия, много ентусиазъм, а понякога и прекалена агресивност, това са темите на последния от огнените знаци през януари. Има вероятност за повишение в работата или нов канал за доходи. Не е задължително това да означава смяна на работата (макар че не е изключено), а може да бъде допълнителен проект, по който да работите. Парите и ежедневната рутина ще са нещата, които ще ви занимават, макар и принципно да сте над тези неща. Този месец ще се изявите като много работливи и прилежни хора. Възможно е и да усъвършенствате някакво знание. Имате добри финансови печалби, бъдете разумни в харченето, концентрирайте се върху натрупването на спестявания и притежания през този месец.

Козирог

Ще имате възможност да блеснете с качествата си и изявата си. Ще се чувствате добре и ще искате да покажете лидерските си способности на всички. Януари е месец, който ще ви даде шанс да  се забавлявате, да флиртувате, а защо не и да срещнете любовта ако все още не сте я намерили. Ако имате партньор до себе си, отделете време на забавления, смях, секс и игривост с половинката. На Козирозите от трета декада може да им е една идея по-трудно да се отпуснат и да се забавляват. Те като че ли имат много важни дела, идеи и проекти, по които да работят и за които да мислят. И въпреки това, постарайте се, драги Козирози от трета декада, да намерите време за любов, творчество и забавление. Това ще ви донесе вдъхновение да се справите с трудностите.

Водолей

Положението за третия въздушен знак изглежда напрегнато. Може да се чувствате психически изтощени, да не можете да спите добре и да усещате тревожност. Някои от вас може да планират емиграция, а други да имат нужда да се изолират от света за малко. Време е да се разровите  в подсъзнанието си, да удовлетворите духовните си търсения или да се отдадете на тиха благотворителност. Вслушвайте се в интуицията си повече от всякога. Бъдете възможно най-изрядни що се отнася до документи. Всички ваши действия е добре да бъдат максимално законни, за да не си навлечете неприятности, а в екстремни случаи и арест. Грижете се за здравето си и ако не можете да се изолирате тотално, отделяйте по няколко часа на ден, за да ги прекарвате на саме със себе си.

Риби

Рибите вероятно ще отделят повече време на приятелите си през този месец. Възможно е и да създадат нови приятелства и да поставят някакви правила и граници в настоящите взаимоотношения с близката група хора, с които обичат да прекарват времето си. Обикновено за Рибите да слагат граници и е много трудно, но сега ще им се наложи, ако искат да приятелите им да се държат уважително и адекватно с тях. Време е и за поставяне на стабилна основа, върху която да построят мечтите си. Отново трудна задача, но не и невъзможна. Имат планетарно влияние, което им носи късмет, вдъхновение и нужда от рамки и правила в живота, тъй че Риби, действайте смело и ще се справите с това да добавите практичност в емоционалния ви и романтичен свят и да създадете нещо красиво и реално в живота си.  Рибите от трета декада имат най-силно положително влияние от планетите, свързани с практичността, заземяването и стабилността.

 

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment