Fresh

Horoscope 2020 February

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Хороскоп за Февруари 2020

В месеца на любовта сме, но няколко дни след заветния ден, нашия палав приятел Меркурий става ретрограден. Пригответе се за една по-мързелива и леко хаотична втора половина на февруари.

Овен

Планетата на любовта и красотата Венера е във вашия знак до 5ти март. Можете да разгърнете потенциала си, да постигате бързи резултати в любовта. Чакането не е по-вашата част, затова в периода ще сте много по-активни(а то има ли накъде повече) от  обикновено. Зарядът ви , обаче може да бъде прекъснат от прекалената експанзивност и прибързани действия. Няколко дни след 14 февруари , започва ретроградния Меркурий и тогава плановете ви могат рязко да променят посоката. Добрата новина е , че с бърза мисъл можете да излизате от заплетени ситуации, в които сами се вкарвате.

Телец

Комфорт и стабилност покрай дните на любовта.  Обичате да плувате в спокойни, тихи води, лукс и материални блага. Задоволяването на всички сетива е ваша страст. Позволете си тези удоволствия до към 15 февруари и след това се настройте на вълната на духовността. В дните, когато Меркурий обръща посоката, вие също трябва да обърнете вашата нагласа и да се обърнете към духовната страна на живота. Не е много удобно за вас, но е важно, за да поразмърдате третото си око.

Близнаци

Ведри, весели и влюбени поне в няколко човека. Вас няма какво да ви спре да сте едновременно щастливи, действени и енергични. За вас Меркурий е позната почва и макар и в лек хаос, вие сте гъвкави и успешни. Внимавайте с лъжите и хитростите, за да не ви хванат в крачка. Историите ви са изключително увлекателни, но не напълно истинни, нали☺? От 18 февруари нататък е подходящ период  за концентрация върху това да пишете, творите и танцувате.

Рак

Вашата близост и споделеност ще отварят заключени врати. Грижата за другите , топлата вечеря и привързаността към дома ще са по-силни от всякога. Погрижете се да сте в добро настроение и нека то да идва отвътре. Не дръжте отговорни другите за вашето щастие. Алтруистичното ви поведение никога не е безвъзмездно. От средата на месеца, можете да усетите липса на обич, но помислете дали това не е само ваша илюзия. Всички обичаме различно, не се мръщете и напук на страховете си раздавайте любов безрезервно.

Лъв

Лъвовете са на своя трон винаги с гордо вдигната глава. Блестящи, силни , можещи , а дори и да не можете нещо, намирате поне 5 човека , които да засвидетелстват вашата обаятелност и да държат короната ви високо. От високо най-силно се пада ,така че в дните от 18 февруари нататък ще е добре да помислите са всички останали, за човечеството и милосърдието. Приемете, че нещата няма да се нареждат според вашия план. Вселената има и свой сценарий, който може и да не ви се понрави. Заложете на любовта и творческата си енергия, за да излизате от трудни ситуации.

Дева

Какво си представяте за денят на влюбените? Каквото и да е, ще го имате. Нещата ще са под вашия контрол още няколко дни, докато на 18 февруари планетата, която управлява знака ви не смени посоката си на движение. Красотата, симетрията и разбиранията  ви за отношения, ще са точно такива, каквито искате. Ще има моменти на заблуда, особено защото той е в Риби, а вие сте срещуположния знак. Може да проявявате чувствителност, която някои да бъркат със слабост. Всъщност, тези някои сте вие самите. Успокойте ума и приемете , че контролът над събитията ви отнема твърде много енергия. Ако не изчистите дома си и приятелите , изчистете прецизно съзнанието си, не е лошо ☺.

Везни

Леко и лежерно ще се понесете по течението. Красиви , феерични и много романтични ще се чувствате удобно в отношенията с партньора. Стресът, в който сте свикнали да живеете последната година, сега вече ще ви дотежи много. Но вие не се взимате много насериозно и може би това ще ви извади от напрегнати ситуации. Ще печелите позиции с харизма, а тя ще е още по-силна до март, когато Венера ще се  намира в знака на Овен-вашата срещуположна идентичност. Там ще ви даде и много действеност, защото колебанието не е приятел на Овена. 

Скорпион

Страстни, енергични и не толкова потайни ще сте в този хубав период на любовта. Да , да знаем , че не харесвате несериозни и преекспонирани празници, но я се отпуснете и се потопете в атмосферата на клишето. Там няма дълбочина, която вие търсите, но може да се окаже трамплин към нещо много голямо. Венера ще ви носи много заряд и страст.Ще бъдете директни и дейни в любовен план. Използвайте периода за разкрасяване, секс и забравете поне за малко за натрапчивите мисли. От 18 февруари Меркурий ще разваля плановете ви, ще обърква мислите ви и може би някоя конспирация ще пропадне. Което е добре, ще се настроите на романтична и творческа вълна. Но вие знаете, много преди другите какво ще стане, нали? И сега ще е така…може би :).

Стрелец

Стрелците ще са в голяма еуфория и ще имат безброй планове , които ще се менят всеки час. След 18 февруари ще могат да се оправдават с ретроградния Меркурий, макар, че той няма да има общо с разместването на програмата толкова, колкото решенията и действията на най-оптимистичния и философски знак в зодиака . Стрелци, вашата жизнерадостност и позитивизъм ще ви държат в небесата. Там е много хубаво и светло, но внимавайте с прекалените очаквания . Склонността ви да взимате всичко с пълни шепи от живота, ще ви вади от обективната реалност. Успокойте топката и бъдете мъдри, за да успеете да хванете най-хубавото от периода. Не винаги многото е равно на хубаво и това е вашият урок. Залагайте на практичността и последователността.

Козирог

Практични , целеустремени и много работливи. Оставете работа за утре-за вас звучи абсурдно. Време е да се пренесете в света на емоцията, на сърчицата и на свободата. Какви сърчица ли? Тези , които могат да стоплят дори вашето закостеняло сърце. Позволете си за малко да сте авантюристи и забравете за сериозността.  Живота има и друго лице. Отпуснете се и се съгласете , че поне за месец работите никак няма да са по план. Не и по-вашия. За да останете поне малко незаети с работа, е съвсем възможно да има прекъсване на интернета, на тока , разваляне на техниката. Използвайте времето за релакс, колкото и трудно да ви се вижда това.Облечете се в цветове  различни от сиво, черно и кафяво. И така ще ви видят сериозни, не се притеснявайте да добавите малко щастие в наглед подредения ви живот. 

Водолей

Водолеи, отново сте нестандартни и неразбрани от масата. Но кога това е било проблем за вас? Ще сте щури , енергични и отново ще разчитате на дозата хаос и ексцентризъм в ежедневието си (особено докато вашата планета Уран е в знака, който определено има нужда да се поразчупи -Телец).  Ще има изненади, еуфория и много опити да ви разберат. Не се тревожете, вие сте си събрали такъв кръг от хора, които дори да не разбират хумора и любовта ви ви обичат много. Нестандартното не е част от бита на повечето хора, а вие внасяте глътка свобода и въздух. Ретроградният Меркурий ще ви се отрази чак през Март, а до тогава можете да се насладите на реене из вселенската ви визия за свят, пълен с обичащи се хора.

Риби

Романтиката никога не ви омръзва. Вие не се нуждаете от един ден в годината, за да сте вълшебно влюбени. Нежни, красиви и  много идеалистични, използвайте периода след 18 февруари, за да направите най-красивите снимки на любовта или да напишете най-докосващия текст, а защо да не изтанцувате най-нежния танц. Меркурий е ретрограден във вашия знак от тогава и ви дава зелена светлина да творите, да преразгледате вътрешния си свят, мислите и плановете си. Да претворите психиката си. Насладете се на медитация и още по-засилена интуиция.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment