Fresh

Horoscope 2020 March

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Хороскоп за Март 2020

Поради възникналата ситуация този хороскоп няма да е свързан с прогностика и някакви общи евентуалности. Иска ми се да го разгледаме от гледна точка на това как можем да си помогнем. На кои черти да заложим в тези не леки моменти от живота, така, че да бъдем полезни както на себе си, така и на околните. 

Овен

Вашата енергия, сила, мотивация и непоклатимост са неща, с който ще вдъхновите адекватната реакция на хората около вас. Можете да бъдете добрият пример, да поведете лидерството и да действате скорострелно в ситуация на криза и нужда от вземане на бързи решения. Действайте. Вие сте безстрашни борци и иноватори. Смятам, че овнешката енергия ще направи пробив в медицината и на нея разчитам за намирането на ваксина и лек в тази кризисна ситуация, особено по време на движението на Марс в Риби, което ще се случи от средата на Май до края на Юни.

Телец

Разбира се, че имаме нужда от спокойствието ви, Телци. Можем да се научим на много неща от вас, особено на това да не изпадаме в паника и да останем вкъщи и да оценим комфорта на собствения си дом. Ако все още не сме довършили някоя час от дома си, вие можете да ни дадете идеи за това как да обзаведем дневната например, така че да е красива, удобна и декорирана с вкус. Време е да се насладим на живота, да забавим темпо и да отделим време за хубавите неща. Можем да си създадем празник в ежедневието, ако създадем красота в чинията си с грурме кухня и изискани детайли, които завършват ястието. Можем да си купим и цветя, за да сме по-близо до природата, дори от вкъщи. Да си вземем душ или вана с благоуханни масла, да задоволим всички сетива.

Близнаци

На близнаци разчитаме за смеха, идеите  и предаването на адекватна информация. Нека използваме времето, което си спестяваме от пътуване за офиса, за да прочетем книгите, за които все не ни остава време иначе.Нека бъдем като Близнаците- неуморни и енергични. Нека не седим на едно място, а да ходим, скачаме, танцуваме, да караме велоергометър…вкъщи! Близнаците често са хората, които служат като връзка между всички и всичко. Те могат да помагат със снабдяване на съседите си в нужда с необходими продукти. Можете да ги питате и коя информация е истина.

Рак

Може би най-тематичния знак за ситуацията – знак на дома, семейството, домашната храна. Стойте вкъщи, създайте си уют, сгответе си супа. Обадете се на приятел зодия Рак и той ще ви даде идея за някоя гозба. Емоционалната топлина, която раците дават на света се усеща още от километри. Раците вероятно ще се обадят на всички близки, защото ги е грижа, защото искат да ги успокоят и да ги накарат да се почувстват обгрижени. Раците са хора, на които може да се доверите и да споделите тъгата си. Те могат да ви дадат емоционална подкрепа.

Лъв

На тези знатни фигури можем да разчитаме да ни забавляват. Лъвовете могат да ви препоръчат кои игри да играете, даже може да играете заедно онлайн. Лъвовете могат да ви дадат позитивен заряд, да ви вдъхновят да започнете да творите – ръчно изработени красоти, рисуване, пеене, дори може да започнете свой влог по някоя тема която ви вълнува. Можете да обърнете повече време на хобитата си. Лъвът е и доста спортна натура, тъй че можете да си организирате състезания и да се поддържате във форма заедно (онлайн разбира се).

Дева

Има ли нужда да казвам на какво ни учи Девата – ХИГИЕНА! Това е спасението ни в днешно време. Хигиена, режим, последователност, дисциплина. Девата е знак на здравето…и болестите. Все пак аз казах, че искам да се концентрираме върху позитивите на всяка зодия, тъй че останете здрави, бъдете организирани, работливи и дисциплинирани относно хигиената си – както физическа, така и емоционална и ментална. Девите могат да ни научат на това как да се организираме и да поддържаме висок стандарт в чистотата в и около нас. Послушайте ги, няма да сбъркате.

Везни

Красотата ще спаси света казват. Баланса, хармонията и естетиката са много фини теми, които само една Везна разбира. Везните могат да ни дадат съвет как да се гримираме. Как да използваме цветовете, за да ни носят настроение или да ни успокояват. Мода, грим, стил, изкуство, елегантност във всяка сфера на живота – това са неща, които можем да усвоим с помощта на Везните. Също можем да усвоим етикета и силата на дипломацията, както и това да бъдем справедливи. Как да споделяме, как да се интересуваме от човека срещу нас. Все дорве, които имаме нужда да интегрираме в живота си.

Скорпион

Това е вашият личен терапевт. Скорпионът е наясно със смъртта, страха, паниката, борбата за живот и цялата тъмнина, която носите в душите си. Това е вашият човек ако имате нужда някой да ви изслуша, без да бъде шокиран от мислите ви, колкото и черни и страшни да ви се струват. Колкото и забранени да са. Той ще може да ви подкрепи, да ви даде съвет и да ви успокои. Скорпионите са интересни, защото понякога могат да бъдат много трудни, но когато на всички останали им е трудно – те търсят Скорпион. Можете да оголите душата си. Те ще ви разберат. А това носи лекота.

Стрелец

Ако не са Стрелците, ние сме за никъде. Те винаги имат визия за бъдещето и тя не е каква да е, а най-позитивната, която може да си представите. Ако имате нужда някой да ви развесели – обадете се на Стрелец. Ако имате нужда някой да ви разкаже история за най-забутаното кътче на Земята – обадете се на Стрелец (защото те са обиколили света!). Ще ви разкажат не само за това кътче, а за цялото екзотично приключение, което ги е завело до там. Стрелците ни носят надежда, карат ни да виждаме голямата картина и да сме философски настроени. Носят оптимизъм както никой друг. 

Козирог

Дисциплина и ограничение. Това е, което можем да вземем сега от този знак. Той е свързан с трудности, но временните трудности винаги водят до успех в бъдеще. Ако сме отговорни, дисциплинирани, не прибързваме, планираме и се ограничаваме до най-необходимото ни за оцеляване в ежедневието, ние ще излезем без поражения, когато всичко това приключи. Идеята за отложеното удоволствие е фундаментална за успеха ни във всички сфери на живота според много изследвания. Пробвайте и ще се изненадате, че лишенията не са чак толкова лошо нещо.

Водолей

Знак, който ни учи как да сме хуманни, но дистанцирани 🙂 “Социална дистанция” е словосъчетание, което напоследък е хит и смятам, че е в кръвта на няколко знака и това е един от тях. Силата на Водолея е да обединява хората в големи групи по интереси. Той носи промяната. Той е знак на революционните идеи и дигитализацията. Водолей ни помага да видим, че технологиите могат да са ни от помощ, разчупеното мислене е задължително в днешно време, а това да имаш приятели е безценно. Това са все водолейски теми. Темата за личната свобода и това да сме с равни права и задължения. Да си помагаме като че всички сме приятели. Да бъдем човечни. 

Риби

От Риби можем да вземем идеята за това, че всички сме едно. Виждате как целият свят в момента страда от едно нещо. Виждате как когато нещо стане на другия край на света, то неминуемо има отражение върху цялото човечество. Рибите имат отношение към духовността и от тях можем да се научим на любов и емпатия към ближния, на милосърдие и благотворителност. На това, че нямаме контрол над всичко и е добре понякога да се отдаваме на творчество – танц, рисуване, пеене. Медитацията и свързването с по-висшата ни същност също са неща, на който можем да се научим от Рибите. Да пуснем контрола и да вярваме във вселенската любов е много трудно в наши дни. Но защо да не пробваме? Поне за малко <3

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment