Fresh

Horoscope 2020 May

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Хороскоп за Май 2020

Април го пропуснахме, той не беше интересен, но май! Ах, този май! Толкова много неща се случват през най-пролетния и красив месец от годината. Няма да мога да обхвана всичко, затова ще се концентрирам върху най-важното събитие за следващите 2 месеца – ретроградната Венера и този хороскоп ще е през призмата на това влияние. Красавицата на зодиака (която между другото управлява Телец, а ние вече навлязохме в сезона на този земен знак) е ретроградна на всеки 18 месеца за около 40 дни. Последният път това нейно движение се случи октомври-ноември 2018 година. 

Венера е планета на любовта, парите,  взаимоотношенията и нещата, които обичаме и които искаме да имаме. Венера има отношение и към ценностната ни система. От май до юни тя ще е ретроградна в знака на Близнаци и ще е важно как използваме информацията, думите, мислите и жестовете, с които боравим. Ще бъде и в труден аспект с планетата на хаоса и заблудите – Нептун и ще сме склонни да лъжем или пък ще се поддаваме на илюзии. 

Общото правило е, че ще ни се наложи да преразгледаме взаимоотношенията си. Връзките, които са разклатени могат напълно да се разпаднат. Периодът на ретроградна Венера не е подходящ за започване на нови партньорства. Внимавайте и от финансова гледна точка – не правете големи покупки,не взимайте и не давайте пари на заем. По възможност не експериментирайте с красотата си и не започвайте нова работа. Периодът е подходящ за приключване на финансови договорености от всякакъв вид. Тиндър не е добра идея…поне не сега.

Овен 

Първенците на зодиака ще трябва да преразгледат взаимоотношенията си с братя, сестри, съседи и близко обкръжение най-общо казано. Приятелите също са в кюпа. Как говорите, Овни? Кого харесвате? Може да преразгледате и дипломацията в общуването и да решите да промените речника си, като вкарате малко по-красиви слова. Подходящо е да се занимавате с творческо писане. Така хаоса, който ще се настани в ума ви в следващите месеци, ще бъде лесно подреден. Проверявайте истинността на информацията, с която работите. 

Телец

Управителката на вашия знак може да ви обърка финансите и начините на изкарване на пари. Добре е да направите преразглеждане на бюджета си, на притежанията си и на ценностната си система. Не препоръчвам да стартирате работа по нови проекти, но пък може да рестартирате някакви от миналото. Добър период е и за разпродажба на вещи, които вече не са ви ценни или са изгубили стойността си. Можете да се пазарите, но не купувайте нищо скъпо, защото може да се окаже, че сте измамени. В този ред на мисли – пазете се от измами.

Близнаци

Дали да си подстрижете косата? Бретона, който имахте, когато бяхте на 15 може би ще ви отива още повече сега? Или пък нов начин на обличане, нов начин да ви виждат хората? Не знам дали е добра идеята за бретона и подстрижките, но е добре да преразгледате поведението, вида и впечатлението , което правите при запознанство. Може да решите, че начина, по който минавате през живота не е точно това, което ви носи удоволствие и сега е добър момент да преразгледате идеите и целите си. Сменете гледната точка, но преди това се опитайте да опишете мислите си, за да се избистрят. И недейте да експериментирате с визията си, защото ще съжалявате. 

Рак

Твърде вероятно е да потънете в мечти, сънища за русалки и принцове и приказки от 1001 нощ. Трудно ще ви е да сте в реалността. От друга страна сега ще можете да работите успешно с подсъзнанието и посланията от сънищата си. Опитайте се да си водите дневник тези два месеца. Описвайте всичко , което сънувате, а ако не помните – опишете чувствата, с които се събуждате или първите мисли, които ви протичат в съзнанието. Това ще е полезно за обрисуване на картината на всичко, което подтискате и вероятно ви тревожи в любовен аспект. Също можете да се запишете на курс по танци или рисуване.

Лъв

Може да се отдадете на мили спомени със стари приятели, както и  да усетите носталгия и романтика по отминали времена с хора с общи каузи и интереси. Може да решите да рестартирате някакви групови занимания, които са останали на заден план в последно време. Може и да се усетите излъгани или в някакво неразбирателство с приятелите си. Не се опитвайте да гадаете и да предполагате кой какво мисли, защото може да се почувствате разочаровани от реалността и дори предадени или излъгани от най-близките си хора. Отдайте се на благотворителна кауза, но не позволявайте да се възползват от вас.

Дева

Въпросите, които ще ви се въртят в главата ще са свързани основно с кариерата и статуса ви в обществото. Ако сте на висока позиция, може да трябва да ви се наложи да извършвате работа, която ви се струва, че е под нивото ви и/или за по-малко пари. Името и имиджа ви могат да бъдат опетнени, заради клюки и интриги. Сега е подходящ момент да дадете крачка назад и да си починете от всякакви публични изяви и комуникации в социалните медии.  Може да подготвите и нов визуален облик на това, което правите. Но само подготовка, представянето на нова визия е добре да стане от месец юли нататък.

Везни

Венера, вашата управителка ще ви накара да се замислите дали не е добра идея да запишете курс по Маркетинг и реклама, а защо не да се върнете в университета и да учите Международни отношения? Страхотни идеи, но все пак се опитайте да мислите трезво – имате ли време и дисциплина за подобни начинания? Вероятно най-добрият вариант е да се запишете на някакъв дистанционен курс или задочно обучение. Ще ви се иска да рестартирате и далечните пътувания и току – виж някое може и да се осъществи. Само внимавайте с планирането и транспорта, защото вероятно ще ви излезе по-скъпо отколкото сте си мислили. 

Скорпион

Темата, която ретроградната Венера ще активира в хороскопа ви си е много ваша – секс, чужди пари, теми-табу, дълбоки емоции и тн. Периодът е подходящ за връщане на заеми. Ако не е на живот и смърт, моля ви не взимайте кредити. Ще има малък шрифт, ще мислите, че сте прочели и разбрали всичко, но ви гарантирам, че ще изпуснете важни детайли и след това кашата ще е голяма. От гледна точка на интимни взаимоотношения – голяма част от хората, с които сте имали такива ще започнат да ви звънят, пишат и да искат да преразгледате “доброто старо време”. В общия случай не препоръчвам да се поддавате на изкушението ( а то вероятно ще е голямо), но пък ако сте сигурни в себе си и това, че няма да се забъркате в драми и просто ви липсва секс – действайте. 

Стрелец

Темата за партньорствата ще е под розовите прожектори на Венера. И личните, и бизнес такива ще трябва да бъдат променени, че дори и прекратени ако до сега са страдали. Прекрасен период за приключване на всякакви взаимоотношения и договори е за вас май месец (и юни). Добра идея е и да се научите на някакви практични неща. Нещо, което да правите с ръцете си, нещо, което да изработвате, да е детайлно и творческо. Разговорите с партньора могат да са интензивни, но неясни, объркващи или да се лъжете един друг. Опитайте се да комуникирате по друг начин, за да предадете идеите си. Например чрез стихове, писма или песни. 

Козирог

Добре е да обърнете внимание на здравето си, както и да промените графика си. Вкарайте малко лежерност, отдайте се на удоволствие, върнете се към удовлетворяване на сетивата си чрез красотата на живота и малките удоволствия. Ако не го направите, вероятно ще се напрегнете много, защото ще има доста хаос в ежедневието ви и ще изхабите доста енергия да се опитвате да подреждате. Може да си декорирате офиса с картини или друг вид изкуство. 

Водолей

Периодът предполага да се отдадете изцяло и само на забавления, флирт, щастие и креативност. Радостта от живота ще блика отвсякъде, макар и Сатурн, който в момента е в знака ви да се опитва да ви забранява тези удоволствия. Насладете се на цялата красота, любов и щастие около вас. Опитайте се и да ги създадете. Отпуснете се, радвайте се и бъдете по детски наивни, смейте се, играйте. Може и да рестартирате някое позабравено хоби. И без това от 2021 нещата при вас ще стават все по-сериозни и изпълнени с отговорност и задължения. Вероятно по-голямата час от хората, с които сте били в любовни взаимоотношения сега ще напомнят за себе си. Не приемайте нищо твърде сериозно, а се отдайте на любов.

Риби

Време е за пребоядисване на стените вкъщи. Също изхвърлете или дарете разни неща от шкафовете и гардеробите си. От дрехи до тенджери – сега е време за пролетно почистване. Направете дома си уютна галерия на вашето творчество или пък дзен студио, от където да припявате мантри или да водите медитации. Отдайте се на гледане на филми или снимайте най-различните настроения и емоции, в които може да се лутате. Снимайте/нарисувайте/изтанцувайте/видеографирайте душата и ума си…образно казано. Не прекалявайте със сладкото особено ликьорчетата. Сладко опиянение може да се постига и чрез други методи.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment