Fresh

Horoscope 2020 June

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Хороскоп за Юни 2020

След затъмнението в Стрелец в началото на месеца и ретроградната Венера, която продължава да разваля връзки – любовни и комуникационни, сега предстои и Меркурий да смени видимото си движение и привидно да тръгне назад. Да, правилно четете – ретроградна Венера и ретрограден Меркурий едновременно. Един приятел ме попита – “Какво ни е приготвила Вселената?” и да ви кажа, вече не съм сигурна дали мога да отговоря на този въпрос… но нека опитам.

За Овните ще е добре да обърнат внимание на дома, кухнята, семейните връзки и да се поровят в миналото. Да си дадат сметка от къде произлизат, какво си спомнят от детството и дали има нужда да преработят някои емоции и спомени, за да ги преживеят като пораснали хора. Защото това, което сме преживели в детството си, помним през призмата на детските ни възприятия. Вече сте пораснали, Овни. Не всичко е толкова обидно, не всичко е и толкова хубаво, колкото го помните. Опитайте да достигнете до реалистична оценка за  семейните взаимоотношения. 

Телците ще е добре да се занимаят главно с братята и сестрите си – може да имат неразбирателства или пък да успеят да използват периода, за да излекуват връзката помежду си. Добре е да обърнат внимание на какви думи и изказвания се обиждат, защо го приемат толкова лично и къде в детството си са усетили това за пръв път. Периодът е подходящ да преразгледат изказа си и да си дадат сметка дали не нараняват близките си. Всичко неизказано в семейството може да бликне като река както от тях самите, така и от околните. Ще е доста емоционален период, но ако го използват мъдро и бъдат гъвкави, ще успеят да се освободят от много тежест.

Близнаците да доста финансово засегнати от цялата ретроградна каша. Хем е възможно да изкарват пари, хем няма да имат никакъв контрол над харчовете. Важно е да преразгледате цялата концепция както за материалната и финансова собственост и контрола й, така и за ценностната ви система. Кое е важно? А с какви заблуди можете да се разделите? Тъй като Близнаците често рационализират повече от необходимото, сега може да обърнат внимание и на емоционалния си свят.

Раците може пък да си помогнат с този ретрограден Меркурий в собствения им знак като се очистят от всички обиди, които носят в сърцето и душата си. Прегърнете емоционалната си природа, но си помислете дали има нужда да бъдете толкова реактивни на думите, изречени от всички, които наричате “семейство”? Много от Раците пък не позволяват на хората да влизат в живота им, защото се страхуват да не бъдат наранени. Раци, от тъгата и раните всъщност можем да растем много, стига да не оставаме в невъзможното минало и да позволяваме на емоциите да ръководят живота ни.

Лъвовете ще сънуват. Ще бленуват. Наблюдавайте и записвайте чувствата, с които се събуждате. Ако не помните сънищата си, просто обърнете внимание на настроението и чувството. Ако има някаква тежест, преди да заспите вечер, се помолете на висшето си аз да ви донесе лекота, щастие и яснота. През този период до 12 юли, може да получите и информация за някаква лужа/измама или да откриете, че някой от близкото ви обкръжение всъщност е ваш враг по един или друг начин. Не взимайте кардинални решения, защото те няма да са обективни, а по-скоро продиктувани от лична обида и прекалена емоционалност.

Девите ще срещнат стари приятели или ще се разделят с някои хора от приятелския си кръг, защото ще разберат, че емоциите и връзките са се изхабили и ги държат единствено спомени за нещо, което вече не съществува. От друга страна пък периодът е подходящ и за рестарт на нещо, за което сте си мечтали и така и не сте успели да постигнете или довършите. Избягвайте нови начинания сега, но може да вложите емоция и творчество в подготовка на това ново начало, което може да инициирате след средата на юли.

Везните е възможно да имат емоционални сблъсъци с авторитетите в живота им. Може и да преразгледат позицията си в обществото, както и кариерния си път. В най-лошия случай, може да останат без работа или да бъдат понижени ако са на висока позиция. Периодът е подходящ да се завърнат на предишна позиция или при предишен работодател. В семейните взаимоотношения, бащата ще е човек, с който може да имат по-емоционални разговори и в зависимост от това колко емоционално са израснали двете страни, могат да стигнат до прошка или дълбоко емоционален конфликт.

Скорпионите ще размишляват над философията си за живота. Какво са научили, какво проповядват, има ли смисъл всичко това или се лутат изгубени в необятния свят на емоциите и спиритуализма? Тъй като Меркурий ще е ретрограден във воден знак, всъщност за Скорпионите този период може да донесе много яснота в емоционалния им свят и е добре да се възползват максимално от тази възможност. Възможно е и да има някакво завръщане към стари взаимоотношения, както лични, така и професионални. Не съм сигурна, че бих го насърчила, но пък комуникацията с хора от миналото може да донесе и важна и просветление.

Стрелците ще се гмурнат в дълбините на тайните – както семейни, така и лични. Възможно е да открият някаква информация за връзката си или за партньора си. Подходящо е да използват този емоционален период, за да изцелят и задълбочат интимните си връзки – на партньорско и на лично равнище. Време за осъзнаване на сянката е – какво ви блокира, от какво се страхувате, какво подтискате? Демоните се контролират най-добре, когато ги опознаем и опитомим. Възможно е да се занимавате с някакви проблеми свързани с наследство или заеми. Не давайте и не взимайте пари на заем.

Козирогът вероятно ще има конфликти с половинката си или бизнес партньорите, с които работи. Ако имате собствен бизнес, може да има емоционални раздели или да се наложи да преструктурира бизнеса си, така че да има повече грижа за хората в дейността ви. Обкръжението може да ви вижда в роля, която е по-емоционална от обикновено и това ще им прави добро впечатление, въпреки че в началото ще са малко объркани. Не са свикнали да ви виждат толкова грижовни и показващи емоции. Ако правите всичко от сърце и с грижа, ще постигате много положителни резултати.

Водолеите ще си мислят все повече за смяна на работата и режима си на живот. Доста често ще менят настроенията си и ще търсят начин да не излизат извън контрол. Може да решат да готвят по-често или да се върнат към някакви традиции, които са били загърбили. Може да искат да въведат повече уют в ежедневието си или да се заобиколят с повече жени и деца. Въпреки обективната им и рационална натура, възможно е през този период всяко тяхно решение да е продиктувано от емоциите им за деня или дори за часа. Общо взето всичко е предпоследно. 

Рибите също са воден знак и подобно на Скорпиона, могат да имат много полза от ретрограния ни приятел във водния Рак. Темата ще е любов, флирт, забавления, творчество и игривост. Риби, въпреки наглед добрата прогноза, пазете се от връщане към стари любовни афери, особено ако искате дългосрочна връзка. Ако е само за забавление – имате зелена светлина. Отдайте се на хобита, които може да сте позабравили. Наслаждавайте се на живота и при всяка възможност играйте с деца или се дръжте като тях – влюбени в днешния ден, искрени и даряващи огромна любов. 

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment