Fresh

New Moon in Leo

Written by Cvety

“Аз съм Радостина от Rady and the Stars. На 35 години съм и съм астролог и майка на вълшебно момиченце. От доста години се занимавам професионално с астрология и таро, водя курсове по тези теми и изготвям персонални хороскопи и прогнози. Винаги съм вярвала, че мисията на живота ми е да помагам на хората, да ги карам да се чувстват разбрани и приети, да се чувстват спокойни със себе си.  Правя това от сърце и с благодарност към всеки, който ми се довери. Ако все още не сте намерили своя път или просто имате нужда да поговорите с някого и да чуете звездната гледна точка, ще се радвам да ви превеждам от езика на вселената и заедно да открием отговорите на вашите въпроси.”

Последвайте я:

Facebook Rady and The Stars

Instagram @rady_and_the_stars

Новолуние в Лъв

Това Новолуние е много силно заредено с позитивна творческа енергия и любов и въпреки всички трудности и препятствия, можете да се възползвате от тази ярка енергия и да сътворите вълшебства за себе си. 

Ще ви опиша къде може да концентрирате енергията си според зодията си. Можете да видите и знака на асцендента, а дори и на лунния си знак, ако го знаете. Каквото и да правите, не спирайте да мечтаете и да вярвате, че заслужавате всичкото щастие и любов. Раздавайте топлина и обич щедро, забавлявайте се и бъдете смели.

Овен – Новолунието попада в 5 дом за вас. Това е лъвски дом, съвсем тематично ви се дава възможност да се отдадете на любов и да намерите нови хобита или начини да се радвате на живота. Ако имате нови творчески проекти, сега е моментът да се залавяте за работа. Не чакайте дълго, от септември вече няма да е препоръчително да стартирате нищо ново. 

Телец – 4 дом се активира при вас – нови възможности в семеен план. Нов дом, нов член на семейството или реновиране на жилище. Имотите и семейните теми могат да бъдат освежени, обновени, заредени с много любов и щастие. Можете да преоткриете и подобрите семейните връзки или да срещнете партньор, с когото да създадете семейство. 

Близнаци – при вас е подчертан домът, в който се чувствате най-добре – 3 дом. Ако сте мечтали да напишете книга, да издадете такава или да се отдадете на творческо писане – сега е най-подходящият момент. Мислите ви ще са брилиянтни, идеите ви ще са забавни, ще предавате чиста и истинна информация. Комуникацията и боравенето с думи ще ви забавлява повече от всякога и можете да станете известни с идеите и думите си. Може да се сдобиете и с ново превозно средство, но побързайте – от Септември за около 2 месеца няма да е подходящо да закупувате автомобили и мотори например. 

Рак – Парите и собствеността, както и ценностната ви система са огрени от светлината на лъвското Новолуние. Можете да работите върху финансовото си положение, да привлечете нови възможности за финансови потоци. Нова работа, умножаване на доходите или творческа идея за това как да подредите финансите си, така че да се чувствате удовлетворени и със самочувствие по темата с притежанията. Може да изчистите ценностната си система и да станете по-отворени, любвеобилни и щедри.

Лъв – Новолунието е в 1 дом за Лъвовете. Това е вашето време – можете да си пожелаете да бъдете каквото винаги сте мечтали. Можете да придобиете сила, смелост и слава, ако все още ви липсват в живота. Можете да разчитате на огромното си сърце и щедростта и любовта, които излъчвате, за да покорявате върхове. Няма невъзможни неща за вас в този момент. Покажете се на света, завладейте го и бъдете горди със себе си. Лидерската позиция или ролята във филма, за която толкова мечтаете може да бъде ваша сега. Занималнята за дежа или арт работилницата могат да стартират сега. А защо не онлайн агенция за любовни запознанства? Кураж и любов, това са инструментите за успех. 

Дева – Новолунието може да освети всички ваши тайни врагове, защото светлината огрява вашия 12 дом. Може да получите информация, която ви е липсвала, за да постигнете поставените си цели. Тайните ще се разбулят, мъглата в съзнанието ви ще се вдигне. Ще знаете истината. Можете да работите с подсъзнанието си повече от всякога, то ще ви подскаже как да изпъкнете и да придобиете самочувствието, което заслужавате да изпитвате. 

Везни – Новолунието се случва във вашия 11 дом, свързан с приятелствата, придобивките и мечтите. Какво по-хубаво от това?! Мечтайте смело, постигането на мечтите ви не е толкова далечно, колкото може да ви се струва. Нови приятели, по-добри взаимоотношения в близките ви кръгове, мечтаната любов, придобивки, които само сте сънували…всичко може да е ваше сега. Е, няма да стане само с мечтане, трябва и да положите усилия, но този път ще си заслужава повече от всякога! Действайте!

Скорпион – кариерата ви може да се изстреля в космоса с това Новолуние! Престиж, успех, авторитет, слава, всичко, което искате да постигнете в този етап от живота си сега е по-близо от всякога. 10 дом е активиран в картата ви, а това е най-високото място в хороскопа, а и в живота. Социалният ви статус може да се промени в по-добър, можете да достигнете висините, за които сте работили и сте мечтали. Отворете съзнанието си за успеха и той е ваш! Може да получите повишение или да създадете империя, кой както искам 🙂

Стрелец – Активиран е вашият 9 дом, който е напълно във ваши води. Може да разширите още повече философията за живота или да я обновите. Има предпоставки да заложите плановете за пътуване, макар и да изглежда трудно на този етап от живота. Може да запишете някаква специалност в университета или да се квалифицирате по тема, която ви е интересна. Да издадете книга или да станете (маркетинг) гуру например. Тези от вас, които са обвързани ще имат възможност да подобрят отношенията с роднините на партньора си.

Козирог – 8 дом -домът на тайните, табутата, скритата власт, общите или чуждите пари и секса. Можете да получите финансиране, да разкриете някакви тайни или да започнете да се интересувате от някакви окултни практики като разчитане на таро карти например. Ако имате някакви проблеми с наследствени притежания, сега могат да се разрешат и да получите мечтаното наследство.

Водолей – връзките, взаимоотношенията и бизнеса са подчертани с Новолунието в срещуположния на вас знак. Можете да започнете мечтаната връзка, която да доведе до сериозни взаимоотношения. Може да намерите идеалният бизнес партньор или да стартирате собствен бизнес. Време е да изчистите взаимоотношенията си и с хората, които знаете, че са ваши врагове. 7 дом е дом и на справедливостта, тъй че ако имате основание, а досега сте го отлагали – време е да заведете това дело. 

Риби – 6 дом блести с огнената светлина на лъвското Новолуние при вас. Можете да намерите нова работа, да обновите и подредите ежедневието си и графика, според който живеете. Здравословното ви състояние ще е отлично, а ако досега сте имали проблеми – сега можете успешно да се излекувате. Намирате и нови начини да бъдете в услуга на обществото. Полезно е да концентрирате енергията си в хигиена на мислите, хората, тялото и графика си.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment