Beauty

Little Black Dress

Written by Cvety

 Здравейте, приятели! Днес ще си говорим за вечната класика. Има няколко неща, за които няма как да не се сетим чувайки тези думи. Едно от тях е малката черна рокля. И тъй като днес сме на тема красота, говорейки за един класически парфюм, няма да ви разказвам колко важна част от дамския гардероб е тя. Вдъхновение за много, тя се среща във водещи както модни, така и козметични брандове.

Носейки името на тази вечна класика, лесно разпознаваем е и парфюмът Little Black Dress на Avon.
Аромат, с избора на който, няма как да сбъркате. Почетен с наградата “Дамски аромат на годината” през 2002г. от Парфюмерийната фондация , той се превръща в безспорен бестселър и до ден днешен. Това е парфюм, който носи със себе си стила и класата, напомняща ни за Одри Хепбърн пред витрините на Тифани. Създаден за модерната жена, която намира вдъхновение в класиката. Виждайки себе си в това определение, избрах парфюм, с който може да подчертаем своята индивидуалност и да оставим след себе си следа, превръщайки дори обикновения ден в един специален повод.

Парфюмът е създаден от Givaudan, световноизвестна водеща парфюмерийна къща. Неговото родно място е Грас, Франция. Освен стила и класата на малката черна рокля, той носи със себе си френското качество и лукс. Обратно на изчистения дизайн на бутилката в черно и златно, отворите ли капачката му, ще усетите експлозия от флорално-ориенталски нотки. Вдишвайки, сетивата ви ще бъдат погалени от нежните аромати на циклама, иланг-иланг, орлови нокти, след което ще усетите сладостта на синя слива и силен запомнящ се завършек на дървесина. Комбинация от аромати, която въплъщава в себе си изискания и класически вкус на самоуверената дама, която знае какво иска от живота.

little black dress Calvin Klein, perfume Little Black Dress by Avon

*ad

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment