Fashion

Nike Air Max

Written by Cvety

Амиии.. случвали се и вълнуващи неща в тези трудни времена! Винаги съм се опитвала да гледам нещата от добрия ъгъл и вярвам, че правилната нагласа ти носи това, от което имаш нужда, в точния за теб момент. Определено имах нужда от нещо ново и различно. През изминалата година, освен че променихме коренно начина си на живот, сякаш позабравихме и за социалните контакти и всичко, около което ни се въртеше живота. Доста ми залипсваха събитията, а фотосесиите – да не говорим. Но ето, че имах възможност да се включа в една и тя за доста любим мой бранд. Ясно е, че не съм най-спортната натура на света, но пък и не вярвам, че “спортните брандове” за само за спорт. Обожавам да нося и съчетавам елегантно с удобно. А този тренд напоследък – да носим маратонки с всичко, е просто трепач. Обожавам го! Миналата година изрових света да си намеря едни мегаа яки Найки, за това тази побързах да си взема новите Air Max Viva, веднага след като ги видях.

Историята започва през 1978 година, когато инженерът от НАСА Франк Руди представя пред един от основателите на Nike – Фил Найт, идеята си да постави въздушни възглавници вътре в обувките. Така се ражда Air Tailwind. Няколко години по-късно Тинкър Хетфийлд, по онова време дизайнер на витрини и магазини на Nike, се вдъхновява от центъра за изкуство и култура „Помпиду“ в Париж и неговата необичайна архитектура „отвътре-навън“, при която всичко е изложено на показ за външния свят.

Още няколко думи за фотосесията за списание ELLE. Поканиха ме да бъда част от супер яката женска група, в която бяхме събрани 5 абсолютно различни жени, с тотално различен начин на живот. Леле, направо не вярвах, че може да се получи толкова готино. Била съм част от не малко рекламни проекти, но с ръка на сърцето мога да призная, тук освен че ме изненадаха адски положително, ме накараха да се замисля, че можело да се направи добре обмислена кампания с идея и перфектна реализация. Ето зад този проект наистина има качество и смисъл и няма как да не съм щастлива, че съм на страниците на ELLE със супер стайлинг от Тереза Восканян, грим от Габриела Начкова, коса Любен Николов  и снимка от Костадин Кръстев – Коко.

И да не пропусна – мега яките Найки Air Max.

*in collaboration with NIKE

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment