Fashion

Spring Vibes

Written by Cvety

Миналата седмица имах удоволствието да се видя с Мира в студиото й. Скоро то става на 6 години, за да отпразнува този момент както си трябва, тя го предокорира супер свежо и пролетно. Признавам, жестоко е! Та нямах търпение да го видя и да ме щракне. Резултатът ще видите по-долу.

А сега да споделя няколко тренда, които наблюдавам този сезон. Монохромните костюми, които от няколко години навлизат в пролетното ежедневие са сред фаворитите и тази година. Всъщност миналата година се сдобих с един такъв в жълто, но така и не успях да го понося (знаете какви са причините), дано тази година да имаме повече възможности да си носим новите дрехи, както се казва. Най-често тези супер удобни костюми се съчетават с маратонки, което добавя допълнително удобство в ежедневието + това, че изглежда стилно и красиво.

Много цветове – тази пролет определено ми се вижда най-цветната от много време насам. Мисля, че именно целта на дизайнерите е да внесат малко позитивизъм в това сиво ежедневие, което имаме от година насам, че и повече. Честно казано, писна ми от тези comfy neutral sweatpants. Нека се насладим на смелите и дори понякога “прекалени” цветови комбинации. Различни принтове и дължини, неони, пастели, абе нека да има от всичко по много.

photography Mira Dermendjieva

Yellow styling: suit H&M, shirt Massimo Dutti, bag Gucci, sneakers Nike Air Max Viva, belt Coach;

Colorful styling: dress Clover Canyon, bag Gucci;

perfume Kilian Paris Roses on Ice

 

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment