Lifestyle

Quick Recharge

Written by Cvety

Днес сменям темата с пътуванията, защото все пак трябва да наваксам и малко с работа. Ако искате да бъдете в крак с всичко случващо се около мен Инстаграм е правилното място – @cvetybaby.

И така днес ще споделя няколко думи за работния процес напоследък. Освен всички фотосесии, срещи и събития, доста често ми се налага да стоя в офиса. В интерес на истината малко ми беше трудно докато свикна, но пък всичко си има своите предимства и недостатъци. Като цяло предпочитам динамичното ежедневие и да не се застоявам на едно място, но пък това да работиш с екип е в голям плюс за целия процес. А и е готино, когато си ежедневно с креативни хора.

През последните месеци все се опитвам да създам някакъв баланс, защото забелязвам, че далеч не съм във формата, в която искам да бъда. Все по-рядко намирам време за спорт, лягам си доста по-късно от преди и за съжаление много често пропускам хранения, които си наваксвам двойно след това. Обедите, например, ги пропусках от доста време, което изобщо не се отразяваше добре на организма ми. От друга страна, ако хапна по-обилно (според хората нормално) по обяд, ставам ленива и ми е трудно да се съсредоточа в работата, затова и не го правех.  В един момент обаче реших, че все пак трябва да намеря някакво решение. Исках нещо лесно, бързо и достатъчно освежаващо, за да си”прихапвам” по обяд или следобед.  Харесвам много напитките на Activia* и за мен е чудесна опция за лятото, когато съм в офиса или пък в движение. Напоследък фаворит ми е вкусът с фурми и чия. Обожавам чията, когато набъбва в напитки и млека. Доставя ми достатъчно енергия и е от години в менюто ми. А и всички знаем колко ползи има за организма. Въпреки някои противоречиви мнения, на мен ми се отразява доста добре и често си я хапвам/пийвам. Фурмите пък използвам за естествен подсладител, когато ми се иска да си направя нещо сладичко. За това и тази напитка се превърна бързо-бързо в част от ежедневието ми. Любимо ми е, когато си открадвам време за мен в офиса – чета си френски списания, придружени със свежа напитка от Activia. Едно бързо презареждане на батериите. А вие как разпускате по време на работа?

*ad

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment