Fashion

Retro Chic

Written by Cvety

Здравейте, приятели! Имам да ви разказвам толкова много, а времето като че ли никога не ми стига… Все си обещавам, че ще пиша по-често, но за съжаление не се получава. За сметка на това съм изключително щастлива, че в Инстаграм станахме 20k и всички вие се превърнахте в мои приятели, с които ежедневно обменяме опит и мнение по различни теми. Благодаря ви!

Така както се бях улисала в работа, малко по малко и есента дойде. От няколко седмици времето започна да се променя, а щом излизам с нещо “за намятане”, значи идва есен. В интерес на истината не успях да усетя тази година лятото и това много ми липсва… Но времето си върви и сезоните се менят, така че трябва да се движим и ние с тях. Тази есен забелязвам, че в някои колекции дизайнерите залагат на ретро модели – както при дрехите, така и при аксесоарите. Аз лично предпочитам да се “възроди” нещо старо, отколкото в идеята си да са различни, брандовете да създават безумни нови модни тенденции. Които доста бързо отминават и се забравят. Относно цветовете, бях доста запалена по тъмните нюанси на зелено, кафяво и червено. Остават си любимци и неутралните цветове – сиво, черно и бяло.

Днес ви споделям първата есенна комбинация, която моментално се превърна в мой фаворит и със сигурност ще нося често. Както знаете едно от любимите ми места за пазаруване е Massimo Dutti, защото изцяло се доближава до стила ми и абсолютно винаги намирам всичко, от което имам нужда. Моделите са изчистени и лесни за комбиниране, а също така изглеждат доста елегантно и премерено, което позволява да се развихрите с най-различни и интересни аксесори. Като тези мои ретро любимци от HÖGL. Обожавам мачкан лак и тази комбинация от обувки и чанта моментално грабна вниманието ми и със сигурност този сезон ще ми е фаворит. А вие какво мислите?

shirt Massimo Dutti /limited edition/, pants Massimo Dutti, shoes HÖGL, bag HÖGL, sunglasses TOM FORD from Leonardo Optic;

photography Georgi Dangalakov 

cvetybaby signature

About the author

Cvety

3 Comments

Leave a Comment