Beauty

Rochas Family

Written by Cvety

Нежната половинка от семейството на Rochas “Mademoiselle Rochas”, вече има компания в лицето на съблазнителния френски любовник  “L’Homme Rochas”.

Mademoiselle Rochas притежава онова вкусно и неустоимо je ne sais quoi (не знам какво), което омагьосва с плодово-флоралната си следа. Връхните му нотки разкриват дръзкия съюз между вкусна карамелизирана ябълка и френско грозде, с листа от бръшлян, които освежават тези неустоими сладости. В сърцето му, са разкошен жасмин във вихрушка с незаменимата роза и очарователна свежа виолетка. Накрая, ароматът е обгърнат в сладострастни, пристрастяващи нотки на сандалово дърво, сив амбър и “сметанов” мускус.

L’ Homme Rochas e романтичен, чувствен и безстрашен. Той моментално ви привлича неустоимо и незабравимо. Едновременно модерен и непреходен, този аромат черпи сили от историята и корените на Maison Rochas, залагайки на виждане за мъжествеността, която е дръзка и уважителна. Той притежава характера на парижкия стил, който е изконно освободен, с ориенталски-фужерен и със щипка модерност. Сочната му подправъчна свежест съдържа намек за ултра мъжествени ароматични нотки с чувствена и мистериозна следа.

Свеж цитрусов връх.

В началото, типичните нотки на лайм са завладени от червен портокал и ананас, които са уплътнени от кардамон и щипка ориенталски подправки.

Харизматично, мъжествено сърце, облагородено от опияняваща нотка.

Листа босилек и здравец, архетип на непобедимата фужерна хармония, попиват свежата енергия на плодовете хвойна, напомнящи остротата на леден джин.

Чувствена,  мистериозна следа.

Топло, трептящо, наситено пачули е подплатено с деликатен, чувствен дъбов мъх и зърна тонка, за да остане върху кожата цяла нощ.

Не сме Жулиен Ремонд и Ноеми Шмид, но пък се допълваме толкова добре, както се допълват Mademoiselle Rochas и L’Homme Rochas. Пробвайте тази неустоима комбинация ексклузивно в Beauty zone и Douglas.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment