Beauty

What’s New / Beauty

Written by Cvety

В продължение на предишния пост, няма как да пропусна да споделя и какви бюти новости има. Някои от тях чаках с голямо нетърпение и ето, че е време да ги споделя. На първо място е новият парфюм от Van Cleef & Arpels Bois D`Amande N°I2743BM или един луксозен аромат на бадемово дърво. Истинско изкуство сред ароматите, част от Collection Extraordinaire на бранда. Като начало трябва да призная, че винаги се опиянявам от аромат на бадем или бадемов цвят. За това и нямах търпение да пробвам Bois D’Amande. Обещаващ сладост и контраст между дървесни нотки, нежен бадем и ванилова основа. Изключително изкусен и пленяващ аромат, даващ  едновременно сила и нежност. Бих допълнила също, че Bois D’Amande оставя чувствен и топъл завършек с аромат на гурме сладкиш. Може да го откриете ексклузивно в Douglas & Beauty zone.

Предполагам, че вече всички са разбрали за пристигането на Kiehl’s в България. Доста шум се вдигна, и според мен има за какво. Познавам бранда, разбира се, доста преди да дойде тук. Най-често сме се срещали по летищата, а впечатление ми е правел винаги този скелет в престилка (все още не знам какъв му е случаят :), със сигурност трябва да попитам). Брандът е основан през 1851 г. в Ню Йорк вдъхновен изцяло от природата и науката, предлагайки продукти с много изчистен състав. Както и специални консултации, с които да откриете всичко, от което се нуждае кожата ви. А това, което лично на мен най-много ми харесва е политиката – “Пробвай преди да купиш”. Започвам с тестването!

Този месец си взех и един доста желан от мен цвят от колекцията Boys&Girls на Tom Ford. Имам няколко червила на бранда и съм изключително доволна, а новото попълнение се нарича Nicholas и е точно това “тъмно червено вино”, от което имам нужда през зимата!

От Sephora ми изпратиха и новата спирала за обем, която изглежда доста обещаващо. Все още не съм я пробвала, защото съм на принципа – първо да изхабя продукта, преди да отворя нов. Но пък четох вече няколко позитивни отзиви и смятам, че скоро ще влезе в употреба.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment