Beauty

The Eye Concentrate by La Mer

Written by Cvety

Ако ме бяхте попитали преди година-две да препоръчам околоочен крем, може би нямаше да знам какво да отговоря и то по простата причина, че не използвах такъв. Кожата ми е страшно чувствителна и много подбирам продуктите, които нанасям, особено в по-чувствителните зони, както е с очите. Сега малко ме е яд, че по-отрано не съм започнала да се грижа за конкретни зони, защото определено гонейки 30-те се усеща разлика и промяна в кожата. Важното е, че на този етап, наистина не оставам без качествена грижа подходяща за всяка зона сама по себе си. А и вече брандовете имат толкова разработки и новости, че успяват да покрият всяка нужда. Днес разказвам за един продукт, който чаках да лансират с голямо нетърпение. Но нека да започнем от The Eye Concentrate на La Mer,  добре познат продукт на бранда, с история варираща от над 10 години. Той се превръща в култ и бестселър. Предвид стреса, в който живеем, все повече се стремим към спокойствие. Знаем, че това най-силно се отразява на деликатните места, както е околоочната зона. В този ред на мисли La Mer се вдъхновява от The Concentrate (най-хубавият продукт, който съм използвала) и създава по-концентрирана формула за борба с ежедневното напрежение и стрес, което трупаме. The NEW Eye Concentrate, е по-бърза и концентрирана формула, която трансформира вида на околоочната зона и защитава здравословния й вид в бъдеще. Тази усъвършенствана формула редуцира вида на тъмните кръгове, изглажда и намалява вида на линиите и бръчките и спомага за предотвратяване на бъдещи щети още преди да са започнали. Този концентриран околоочен крем е с изключително нежна и приятна текстура, която се разтапя. Не оставя лепкаво усещане като някои други подобни продукти. А уникалният апликатор придава студено усещане при допир, което моментално дава на кожата под очите прилив на енергия и свежест. Страхотна комбинация, която определено надмина очакванията ми.

CONCENTRATED
MIRACLE BROTH

Дълбоко хидратира и видимо енергизира крехката зона около очите. Осигурява успокояваща инфузия от лечебна хидратация и витализираща енергия, която подпомага естественото обновяване на кожата.

THE NEW
CLARITY FERMENT

Помага за поддържане на естествения процес на стабилизиране на кожата и спомага за изсветляване на външния вид на тъмните кръгове, омекотява линиите и бръчките за един здрав и жизнен вид на кожата.

LIME TEA
CONCENTRATE

Този мощен антиоксидант, използван от La Mer, спомага защитата от елементите на околната среда, като замърсяване и така защитава крехката зона около очите.

EXPERT TIP:
Два пъти дневно, нанасяйте малко количество върху охлаждащия апликатор и внимателно масажирайте в областта около очите, за да засилите естествената микроциркулация и да помогнете за охлаждане и освежаване на уморените очи, оставяйки зоната на очите енергизирана, изглеждаща възстановена и подновена.

 

За още от любимите ми продукти на La Mer, прочетете ТУК

*in collab with Delirium Exclusive

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment