Travel

Vienna Part II

Written by Cvety

Връщаме се за втора част от пътуването ни до Виена тази година и второто място, в което се настанихме. Избрахме едни страхотни апартаменти Parkview Boutique Apartments, които се намират точно срещу Stadtpark и спирка на метрото. Страхотна локация и наистина разкошно място, просторно, удобно, луксозно, с всичко необходимо.

Тук пристигнахме на 9.09, което всъщност е и датата на сватбата ни. Побързахме за Пратера, защото и бяхме запазили билети за виенското колело, както и за вечеря в Neni Prater. Мястото е с огромна тераса с панорамна гледка към атракционите на Пратера. Приказно е!

На следващия ден закусихме на едно от топ местата във Виена KLYO и се запътме отново към Пратер. Този път за музея на Мадам Тюсо. Бяхме си купили комбиниран билет за колелото и музея, могат да се използват в различни дни. Всичко това ни беше на пешеходно разстояние изключително приятно за разходка. Определено препоръчвам и двете места.

Цял един ден в Шонбрун. Това си беше една от планираните локации. Вече се бяхме разхождали вътре в него, за това решиме това посещение да посветим на зоологическата, ботаническата и пустинната градини. Стигнахме до там с метрото и се оказа много лесно и бързо. Прекарахме чудесно, заслужава си да се видят всички места. На излизане в дясно има едно магазинче на Линдт, от което си взехме невероятен сладолед!

fin

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Leave a Comment