Fashion

When in Bucharest

Written by Cvety

 Здравейте, приятели! Преди седмица-две, бяхме на малка разходка до Букурещ. Не бях ходила никога до сега в Румъния и имах доста очаквания. Решихме да пътуваме с кола, защото е доста близка дестинация, а и по пътя направихме няколко нощувки в България. Една от тях беше Русе. За пръв път посетих този град, а Пресиан е живял там близо 3 години като дете. Много е приятно да те разходи човек, който има спомени и то точно от тези прекрасни и безгрижни години. Обожавам да пътувам из България, защото винаги оставам изумена от красотата и историята й. Русе е от онези градове, които могат да ти предложат всичко – история, архитектура, красива природа и вкусна храна. Така че, ако все още не сте били там, препоръчвам ви да го направите. Също отделете време за Еко музея, който е изключително интересен, особено ако сте с деца. След Русе, тръгнахме към Румъния. Имахме доста време (4 дни), за да успеем да разгледаме столицата Букурещ, наричана още “малкия Париж”. Ако трябва да съм напълно честна останах със смесени чувства. Може би не успяхме да я видим в цялата й прелест през пролетта или лятото, или пък просто очакванията ни бяха други. Не знам. Но се надявам да имаме и друга възможност.

Снимките от днешната публикация са направени в така наречения “Стар град”. За съжаление не голяма част от него е запазена. Но пък това, което е,  може напълно да ви “потопи” в стар Букурещ, с типичните тесни улички, множество заведения и pub-ове пълни с хора и сгради с красива архитектура.

Аутфитът е комбинация в черно. Доста популярен напоследък – коженият панталон, се завърна с пълна сила в колекциите на модните брандове. Съчетах го с туника от последната колекция Studio SS18 на H&M и любимите слънчеви очила*. Очаквайте продължение за местата, които трябва да посетите в Букурещ в следващия пост.

sunglasses Gucci from Lentiamo, black tunic H&M Studio SS18, faux leather pants H&M, coat French Connection, shoes Ingiliz, beret Primark, bag Massimo Dutti;

location: Bucharest Old Town, Romania

cvetybaby signature

About the author

Cvety

3 Comments

Leave a Comment