Fashion

H&M For Every Victory

FEV_showoroom event
Written by Cvety

bg Здравейте, приятели! Днес споделям с вас едно страхотно събитие, на което за съжаление не успях да присъствам. Но пък това не пречи да ви разкажа за него и за новата спортна кампания на H&M – For Every Victory. H&M отдава почит на силата на личните победи. Моделите, комбиниращи технологични познания и висок моден дизайн, са разработени с участието на шведския Олимпийски отбор. Основно място в кампанията заемат вдъхновяващи личности, постигнали изключителни победи както в спорта, така и в личния си живот. Колекцията ще се появи на 21 юли в избрани магазини po целия свят, включително и в България, както и онлайн на hm.com.

Колекцията е посветена на мощната сила на спорта, който заедно с непоклатимата вяра в себе си може да преобърне живота на всеки. Примери за това са Кейтлин Дженър, която спечели златен олимпийски медал по десетобой като мъж, но се осмели да разкрие на света истинската си идентичност и да я отстоява; Челси Уърнър – гимнастичка със синдром на Даун, която не позволява на болестта да спре стремежа й към победа; сърфистът Майк Кутс, който все още излиза със сърфа си сред вълните, въпреки че губи крака си след нападение на акула, както и боксьорката Намибия Флорес, която се бори с предразсъдъците, за да може да преследва мечтите си.

Заставайки зад мотото “за всяка победа” и подкрепяйки идеята, че всеки може да посрещне предизвикателствата в живота, да се бори с предразсъдъците и страховете си, в България в инициативата се включи лекоатлетът параолимпиец Михаил Христов. Михаил е двукратен световен шампион на скок дължина за мъже и младежи.
Лекоатлетът подготви специална програма за нестандартното събитие и проведе кратка тренировка на закрито в модното пространство на марката.

cvetybaby signature

About the author

Cvety

9 Comments

Leave a Comment