Beauty

InstaDetox by Pure Clay

Written by Cvety

bg Здравейте, приятели. Днес ще ви разкажа за 10 минутното си разкрасяване и разтоварване. Често имам моменти, в които искам да се отпусна, да направя нещо за себе си и да се почувствам по-добре. Многобройните задължения, стрес, бързото темпо на живот и замърсяването на околната среда, оставят следи върху нашата кожа и това е видимо. На всеки се е случвало да не му достига време, което да отдели за себе си и за външния си вид. Аз открих нещо, което не отнема много време и действа безотказно. Детоксикиращата маска за лице – почиства в дълбочина, кожата става незабавно по-мека и нежна. А още по-хубаво е, когато са три. L’oreal Paris създаде маските Pure Clay. Три маски, които са ви напълно достатъчни за почистване в дълбочина само за 10 минути.

bg Глината, може би много от вас са чували, колко важна е за нашата кожа. Тя успокоява, почиства, абсорбира излишния себум и я прави нежна и еластична. За това от L’oreal използват 3 вида глина, за създаването на идеалната комбинация. Те са каолин (бяла глина), монтморилонит (лекарствена глина) и расул (мароканска глина).

Маската Pure Clay Purifty(зелена) с екстракт от евкалипт е идеална за мазна и смесен тип кожа, защото я почиства и матира.

Маската Pure Clay Glow(сиво-черна) е обогатена с билки, които като магнит извличат нечистотиите и правят кожата свежа и сияйна.

Маската Pure Clay Exfo (червеникаво-оранжева) с екстракт от червени водорасли, в пилинг ефект, почиства и изравнява всички топове кожа.

bg Какво е това мултимаскинг? Ако си го преведем буквално, означава използване на няколко/много маски. Мултимаскингът е най-добрият начин да дадете на лицето си всичко, от което се нуждае. Една маска никога не е достатъчна за това. Кожата около всяка отделна част на лицето е специфична и изисква определената за нея грижа. Мултимаскингът е персонализирана грижа за всеки. Pure Clay на L’oreal Paris са подбрани така, че да може да ги използвате заедно и да постигнете резултатите, които търсите.

bg Както споменах по-горе, нужни са ни само 10 минути с маската/те и сме “като нови”. Използвам времето, когато работя по публикациите в блога или дори времето, в което разговаряме по телефона с приятелка. Просто слагам маската и започвам с ежедневните си задължения. Лесно, бързо и удобно. Много често ми се е случвало да изпозлвам маски, които не ми позволяват да върша нищо друго, освен да седя неподвижно 20 минути, за да не се “разтече” навсякъде. При Pure Clay такъв проблем нямам, смея се, говоря, върша си работата и дори не усещам, че има нещо на лицето ми.

И не забравяйте! За красива и сияйна кожа са необходими само 10 минути… и вие ги заслужвате!

Pure Clay by L’oreal Paris

cvetybaby signature

About the author

Cvety

2 Comments

Leave a Comment