Lifestyle

Nordics | BeBamboo

Written by Cvety

bg Здравейте, приятели! Днес ще ви запозная с един био бранд, който ще промени както мисленето ви, така и начина ви на живот. Все повече хора се стремят да подобрят начина си на живот и да опазват околната среда. Има много организации с главна цел именно това. Все пак природата, това е нашия дом, това сме ние. Не случайно, докато пиша се сещам за един от първите ми постове като блогър… Вдъхновяващо откровение в снимки за любовта ми към природата. Ако имате желание може да надникнете в него ТУК. Винаги съм се стремяла да опазвам природата, да бъда сред нея и най-вече да се чувствам част от нея. Без никакво колебание реших да се запозная с Nordics – бранд, който има мисия да промени начинът ни на живот. Като ни накара да заменим пластмасовите четки за зъби с биоразградими бамбукови такива. Хубаво е да се замислим как простите и лесни неща, всъщност ни доближават толкова много до природата и спомагат за правилния кръговрат на живота. Когато и даваме нещо полезно, тя ни отвръща със същото. Трябва да се замислим дали ежедневните иновации не ни отдалечават толкова много от самите нас, а една обикновена и малка промяна може да ни накара да се върнем към по-простичкия, но приросъобразен начин на живот?!

Защо трябва да изберем тези четки за зъби? Защото нямат в състава си никакви “вредни” материали. Направени са от специален сорт бамбук, който не попива вода. Това е огромен плюс – четката остава защитена от бактерии и плесен. Много важно нещо за продуктите за оралната хигиена. Една от четките има черни влакна, които са с въглен. Добре познато от векове средство за избелване на зъбите. Както казах по-горе четките са биоразградими. Разграждат се в зависимост от средата, в която се намират – от 5 до 7 години. Което е повече от страхотно, защото пластмасата не се разгражда никога. Може да намерите прекрасен семеен комплект, както и четки за най-малките.

За Nordics. Малък екип, който е изцяло воден от идеята за по-екологичен начин на живот. Концепцията им е да създадат нещо иновативно и да подтикнат хората да мислят по-природосъобразно.

“Четките за зъби Nordics въплъщават в себе си желанието ни да материализираме в нещо малко и полезно модерното време, в което живеем. Правим Nordics, така че ние самите да сме доволни – изчистен, ергономичен дизайн и висококачествени материали в красиви опаковки от рециклирани картони.”

Намерете Nordics | Website | Facebook

cvetybaby signature

About the author

Cvety

34 Comments

Leave a Comment